Svenska
MEDLEMSRECENSION

Killzone 2

Skrivet av: felixen   2010-08-29

Du är Tomas Sevshencko, din militär grupp heter alpha och så krigar du mot helghast igen. Men den här gången på deras planet, där kejsaren visari har kontrollen och hans grymt coola general Redec.

Ditt uppdrag blir hårdare råare och svårare en någonsin, du ska spränga torn, sno mercs och försöka döda självaste visari men innan det måste du utplåna General Redec.

Soldaterna du strider emot är helghast, det som gör dem så otroligt balla är att deras rustning är helt svart med röda ögon som tränger sig in i en och ger en rädsla.
dina tappra vänner som är med i alpha teamet heter Garza, Rico, Natko och du Tomas som är ISA special -styrka.

Planeten där ni är på är väldigt grå och mörk. Man känner sig aldrig riktigt säker på vad som kan finnas runt hörnen även om man är med sitt gäng.

Det som gör killzone 2 riktigt bra är den bra kontrollen, den är riktigt smidig och skiljer sig ifrån andra FPS spel som Call Of Duty Modern Warfare 2. Det här är mycket svårare, du måste alltid hålla dig bakom skydd och sen skjuta en salva på din fiende. AI är väldigt smart och tänker som en bra soldat, dem hjälper varandra och meddelar varandra om en granat skulle vara i närheten. Dem ploppar inte upp huvuden och sitter bakom samma skydd utan dem är väldigt rörliga och realistiskt kroppsspråk.

Det man hörde mest av killzone 2 var grafiken, och ja den är riktigt snygg att dem fått den palts det utspelar sig se så hemsk ut, den svin snygga designen och såklart ljussättningen som är helt makalöst snyggt. Men det överträffar inte God of war 3 och uncharted 2 på den grafiska delen tycker jag. men ljus effekterna är svåra att slå.

Det tar sig en stund att komma in i storyn på killzone 2, den är spännande, man känner sig utsatt hela tiden.

Det är bra musik, men visa olika ljud känns lite överdrivna.

Multiplayern är väldigt bra men svårt att komma in i i början. Ju mer man spelar och väljer lite andra lägen blir det riktigt kul och sen här har du ett fantastiskt spel som alla sent kommer att glömma. Här är bland världens bästa Spel !

Jag tyckte att spelet förtjänade en 8 men ju mer jag spelade multiplayern gick betyget upp väldigt mycket, och spelet är helt magiskt.

Grafik: 10/10

Ljud: 9/10

Spelbarhet: 10/10

Hållbarhet: 10/10

+ Multipalyern, Grafiken, Atmosfären, Karaktärerna, bra story.

- små fel i ljudet, några tråkiga banor i multiplayern.

Medlemsrecensioner44
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10