Svenska
MEDLEMSRECENSION

Crackdown 2

Crackdown kom som en chock för alla som köpte spelet för Halo 3 betan. Ingen hade en aning om att dem fick ett bra spel med Betan. Och visst kommer det en uppföljare till ett bra spel. Frågan är, kan en ny studio göra det bra igen?


Story Storyn i Crackdown 2 är inte cutscenes och mellansekvenser. Det är audio logs som du hittar runt i staden. Genom dessa audio logs får du veta om "freaks" som dem kallas, vem catherine är, och någon spion av något slag. Men i ärlighetens namn så var det egentligen helt ointressant. Crackdown 2 är en playground. Du behöver inte veta vad freaks kommer ifrån, du behöver inte heller veta vad gänget vill göra.
För allt är förlåtet så fort du ger dem en Mike Tyson i ansiktet.

Grafik Grafiken i Crackdown 2 i mina ögon såg ut som Crackdown, det jag la märkbart märke till så att säga var gräset. Sedan är vattnet en aning förbättring sedan Crackdown 1. Men spelet ser absolut inte gammalt eller föråldrat ut. Då jag gillar staden med sitt stuk och den sköna grafiken. Men är du ute efter att se en sol steka in i dina ögon så du blir bländad av din tv, så får du leta efter ett annat spel om du letar efter superb grafik.

Magi Magi. För er som inte förstår vad jag menar med uttrycket magi kommer nu få veta att det står för vad som gör spelet speciellt och awesome.

Crackdown 2 magin är enkel. Den är det första du träffar på och det häftigaste och härligaste i hela spelet. Det är när du utvecklas till en riktigt super soldat. Du springer snabbt, du hoppar högt. Du glid flyger genom städerna. Det är Abilities som skapar magin i Crackdown 2. Och det är inte allt, det kommer mer glädje och magi in i bilden när en vän kommer med dig, och du kan spela igenom spelet med en vän. Att springa omkring och slå zombies, köra bil, lyssna på världens sämsta bad moon rising version någonsin är riktig magi.
Och med en vän i det underbara Co-op läget är riktigt häftigt. Sedan kan du bjuda in två till kompisar och bara slakta allt i staden. Det är verkligen OP så det står härliga till.

Multplayer Multplayern är helt okej i CD2. Det var allt här ja <_>

Achievments Jag är vanligtvis ingen achievment galning. Men i Crackdown 2 går det inte att hålla sig ifrån att jag achivements. Alla av dem är roliga. Jag och ett par kompisar gjorde Party Bus på den och vi skrattade så vi knappt kunde andas. Vi glidflög och misslyckades. Det är ett otroligt roligt spel med Achievments. Att göra stunt tricks med en 8ton lastbild är bara pure love.


Betyg: 7/10 Anledningen
Crackdown 2 är ett spel du skall njuta med en skön polare med. Det är ren spelglädje ifrån början till slutet. Det finns få saker som är så härligt som att klubba till en gammal gubbe med en betong klubba. Sedan kasta en lyktstolpe rätt i huvudet på en ful gangster, köra över flera hundra zombies, göra stunts och allmänt vara förälskad i världen. Men spelet blir faktiskt väldigt snabbt tråkigt med. Har du spelat igenom det en gång med en vän så är du faktiskt rätt mätt på spelet. Du kommer även vilja komma tillbaka till staden bara efter ett par dagar. Då¨du faktiskt saknar att glidflyga igenom staden och bara njuta. Spelet är ett bra spel. Utan tvekan. Men det är inte mer än det. För Crackdown 3 vill vi ha mer. Och förhoppningsvis en ny stad. Crackdown 3-Red Faction Guerilla göra sönder grejor skulle vara magiskt enligt mig. Crackdown 2 ett köp för dig som älskar Pure Spelglädje en gång.

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10