Svenska
MEDLEMSRECENSION

Guitar Hero: World Tour

Guitar Hero: World Tour, det tredje bästa spelet bland GH som jag spelat. Låtarna var helt ok. Grafiken var grymt bra och så tyckte jag att det var roligt att man kan skapa en egen gubbe eller hur man ska säga. Helt perfekta miljöer att spela den fantastiska musiken på. En nackdel som jag upptäckte var att låtarna inte hela tiden var så kul att lyssna på, var som om att jag kunde spela de låtarna jag inte tyckte om ljudlöst.

Nog om det, över till delen om att man kan skapa sin egen artist. Fanns många olika saker att välja mellan för att kunna få fram sin s.k. drömartist. När jag gjorde min så gjorde jag bara nåt för att jag inte orkade hålla på och sitta till 24:07 bara för att hitta det perfekta stuket på håret o.s.v... likadant gällde namnet, min fick heta "Mick" eftersom att jag tyckte att det passade honom.

Själva spelupplevelsen har väl varit ok, ungefär likadant som det var att spela ut GHM= Guitar Hero: Metallica fast lite mindre roligt. Jag sitter inte här och snackar skit om spelet, men jag tycker att de kunde lagt till lite nyare låtar än bara gamla klassiker stup i kvarten.

Att spela Battle mot andra kompisar har nog varit roligast i hela spelet, det bästa är att om båda klarar låten så höjs hastigheten på själva bandet och det är ganska så kul. det känns lite som om att man kör på expert när man i själva verket kör på kanske medium eller hard.

Som sagt, ett jättebra spel som jag gärna rekomenderar att köpa.

Medlemsrecensioner26
Samlat betyg: 7.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10