Svenska
MEDLEMSRECENSION

Red Dead Redemption

Multiplayer Leveling Guide

Som dom flesta säkert förstår så spelar jag RDR och har gjort så ett tag nu. Jag kör för det mesta multiplayer och har på så vis lärt mig ett o annat knep.

Olika sätt att få Xp på
-Döda civila och/eller poliser.
-Döda andra spelare (free roam)
-Diverse game modes som t.ex. shootout, goldrush eller grab the bag.
-Rensa en Gang hideout.

Dödandet av RDR befolkning
Ett i början ganska roligt och underhållande tidsfördriv men som bara i sig, inte ger mycket Xp alls. Det enda som gör det värt att göra detta är Challenges.
Det finns flera olika uppdrag med namn
Outlaw. Dessa uppdrag ger i sin tur lite Xp efter man klarat dem.
T.ex. få ett pris på 5000 dollar på ditt huvud, eller att skapa ett gäng/posse på minst två personer där alla måste få Most Wanted status (1000 dollar).
Efter man uppnåt rank 10 så är dehär inget att satsa på.

Dödandet av andra spelare i Free Roam
Du kan alltid försöka med dehär om du inte tycker om game modes. Det ger bara en femtedels med Xp för varje du dödar och inga kills eller headshots räknas mot dina Weapon Challanges. Och om du är mindre erfaren kan detta gå riktigt illa och bli väldigt frustrerande om du hamnar i siktet för en sån där j*vla camper som bara kommer tillbaka... och tillbaka... och tillbaka.

Game Modes
Gang Shootout är det bästa att satsa på enligt mig. Om det går dåligt har du fortfarande chans att vinna. Om du håller på att bli dödad kan en kompis rädda dig. Fienderna måste komma till dig för att få poäng, vilket leder till att du dödar dem (eller tvärtom). I vanlig Shootout så behöver fienderna inte komma till dig för att vinna matchen. Du måste visa dig för att få deras uppmärksammhet, vilket kan leda till en oönskad död. Med andra ord, fienderna kan vinna utan att du ens gör något.
// Nu tänker du säkert "Amen de kan dom ju typ ändå ju" och det är helt korrekt! Men om du inte fattar vad jag menar så bry dig bara inte. Spela Gang Shootout istället för vanlig Shootout.//

Gang Hideouts
Här kommer vi till Xp maskinen som kommer ta dig till rank 50 på bara några dagar.
Jag säger bara två ord...
Pike's Basin.

Strax nordöst om MacFarlane's Ranch ligger PB (pike's basin för er som är lite efter som jag XP), en håla fylld med banditer och boskap. Miljön känns väldigt vänlig tills varenda kotte drar vapen och pangar på dig för kung och fosterland! Om du kommer från Ranchen så kommer du till en smal bergskam som leder ner i klyftan. När slakten tar en kort paus och alla banditer är döda så är det dags att spränga en av tre vapenlådor som finns i hideouten. Dessa ger 100 Xp var och är obligatoriska. Dem måste förstöras alltså. Allt som allt så varierar det men jag brukar (efter den första vapen lådan sprängts) ta till vänster för att spränga nästa. När du är klar där, vissla på hästen och rid mot nummer 3, den sista. När den väl är sprängd så ska du bara döda alla kvarvarande banditer innan sammanfattningen kommer upp på skärmen. Det varierar mellan 48 och 50 banditer och man kan aldrig vara riktigt säker på vad det blir. En ensam runda i PB ger garanterat 2000 Xp vilket är ganska bra för så kort tid. Efter varje klarad runda tar man bara replay och vips! Tillbaka vid start, redo för en deja vu. Jag tog mig från 9 till 40 på en dag med den här strategin, och mitt rekord är
5 minuter och 3 sekunder, 2310Xp. Under samma runda till råga på allt! Det här är taktiken du ska använda för att gå upp i level snabbt och effektivt. Jag rekomenderar ingen annan hideout än denna!

Om ni funderar på att köpa detta spel, köp inte limited edition. Det är inte värt pengarna.

För strategier i Pike's Basin, kontakta mig på min gamertag (xbox 360 endast).
UnDeniableDemon

This has been Red Gnome Abyss, signing out!

Medlemsrecensioner48
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10