Svenska
MEDLEMSRECENSION

Left 4 Dead 2

Trots att Valve inte gjorde sitt bästa under första spelet, så överträffar dom sig själva med en tvåa. En tvåa, som antagligen skulle passa bättre som expansion. Jag höjer yxan. Hallelujah!!!

Okej, vi tar allt från början. Spelets sätts igång, och jag har längtat att få äntligen spela det här. Jag sitter med händerna på tangentbordet, men inser strax att den andra handen ska sitta på musen. Jag väntar, och så börjar introt.

Efter den mest lockade introt genom tiderna ( i alla fall en av dom.) Så ska jag äntligen få börja. Jag hör hur försckrägligt den nya themen är. Den låter så äcklig, så jag fångar mig snabbt in till en serv. Spelet startar och jag njuter varje eviga sekund.

Man skulle kunna säga att Left 4 Dead 2 är ett av mina favorit spel efter att ha spelat 22 timmar nästan nonstop. Men bristerna finns ju, och då mycket tydliga. Grafiken var úbersnygg, särskilt under inledningen, men när man spelar, så händer det det att man hittar lite grafiska fel. Men det gör inte så stor skillnad egentligen

Left 4 dead 2 bjuder på mågna härliga vapen, så som Meele vapen. Yxa, baseboll klubba, Samurai svärd, Motorsåg etc. Trots att alla dom här vapnerna är grymt bra, så föredrar jag yxan. Eftersom den är så grym på alla möjliga sätt och vis.

Spelet innehåller många påhittiga och skojiga modes. Versus mode är kul, samt Kampanjen. Men min absoluta favorit är Survival, där man ska överleva så länge som det bara är möjligt. Tätt efter så kommer Versus mode, och kampanj. Men såklart så finns det andra modes, men dom är så många, så jag orkar inte rabbla upp dom.

Det finns en särskild grej med det här spelet som verkligen övertygar mig. Och det är då ljudet. Musiken är kanske inte den bästa, men allt annat låter förskräckligt bra. Ljudet från vapnerna är grymma, och självklara. Ljudet från förstörelsen och från mutanterna är också mer än lovande.

På tal om mutanter, så kan man precis som på ettan, spela som mutanterna. Men inte bara som dom gamla vanliga utan som flera nya. Spitter, Jockey's, Charger. Men den allra mäktikaste är ändå Tankerna. Stora buffliga bestar med riktigt överbelastade muskler. Men bara för att den är störst och bäst, så har jag en personlig favorit. Smooker's, som med den långa klibigga tungan får tag på sitt byte och sedan försöker dra honom/henne till sig på något coolt sätt. Och då döda dom. Coola, med rätta ord.

Glöm Bill, Zoey, Louis och den andra snubben. Vi har nu fyra andra styggingar som söker efter Zombies. Alltså, som till exempel den stora mörka killen, vid namn Coach är min favorit dock. Ellis, den vanliga neutrala skolpojken som ständigt bär på sin lastbilschaffis kepa. Nick, den anti-snobbiga typen, som dock ser ut som en snobb, men i själva verket är han en riktig hårding, har en två miljonerdollars vit kostym som oftast är täck med blod från skrikande zombies. Och sist, och absolut den minsta, kvinnan Rochell, är då inte lika charmig som Zoey, är en ganska trist person egentligen.

Ja, Left 4 Dead 2 är ett grymt online-spel, men som även innehåller Single-player. Som är då dötrist. Korkade bots kutar omkring och käckar upp alla piller som man plågsamt försöker att hålla kvar till hårdare situationer.
Så enspelarläger är då inget kul måste jag säga.

Dom nya banorna är ganska så roliga, men den absolut bästa är Dark Carnival, och som ni hör på namnet så är det en mörk karnival. Riktigt underhållande måste jag säga. Att åka bergochdal bana och slakta köttpåsar är hejdundrans kul. Så det är ett smart tips på att få många vackra döda.

Lämnad för att dö två, är ett mycket blodigt spel, där det sprutat blod nästan hela tiden. Förutom när du inte slår ihjäl någon med baseball klubba. Det blodigaste momenten är nog när zombierna står riktigt nära och slår helt utan att veta vart man träffar. Om du nu råkar gå omkring och bära en motorsåg, så blir det blodigt säger jag bara. Left 4 dead 2 är bland världens blodigaste spel. Men det gör ingen skillnad. Jag gillar blodiga spel. Hehe...

Left 4 dead 2 fick för något tag sedan en expansion, med lite nya nivåer och dom fyra överlevnarna från ettan. The Passing kallades den. Och här finns lite mer ocm det.

The Passing handlar om att överlevnarna från tvåan ska försöka ta sig till en bro, och som då och då får hjälp av personerna från ettan. Jag började lira online en av nivåerna, men efter det så ville jag se hur och vad överlevarna från ettan skulle reagera och göra. Så efter att ha skadats fysiskt flera gånger under The Passing's spelgång. Men sedan så lyckades jag ta mig till den sista platsen.

Men en fråga hade jag under tankarna medan jag spelade. En fråga som jag fick nästan gåshud av, en fråga som jag fick svar på slutet av banan. Var är Bill? Jag hade bara sätt allas trynen förutom Bill's. Så när jag kom till den sista platsen så fann jag blod som ledde in till ett hus. Jag besteg huset och där låg en välladdad M16 och en död Bill. Långsamt gick jag ut ur huset men snabbt så började det välla ut horder av blodtörsiga zombies. Uppdraget var då att man skulle få tag på tio stycken bensin tankar så att man skulle kunna komma till en bil, som man då flyr iväg med.

The Passing var oerhört intressant och ganska så kul. Och eftersom Louis och kompani haft större problem, och som har upplevt lite mer, är väldigt tystlåtna. Förmodligen för att Bill är död, och att dom upplevt mer.

Men något som jag måste erkänna är nog att det här spelet är ett grymt spel som räcker hur länge som helst. Ni kanske redan vet att jag nästan dyrkar det här spelet, men det bara är så. Ett välgjort spel helt enkelt.
_Captian Price

Sammanfattning: Ett mass slakt zombiespel skulle man kunna säga, med nya vapen och en massa nya zombies. Även The Passing håller måttet med både golfklubban, Desert Eaglen och M60:in. Ett köp, som jag verkligen rekommenderar.

Testat version: PC

Slutbetyg: 9/10

Grafik: 8/10 Ljud: 9/10 Spelbarhet: 8/10 Hållbarhet: 10/10

Plus: Välgjort och mycket snyggt, nya zombies och mer än någonsin, håller nästan för alltid, Grymt bra ljud, Bra skjutsystem, Många banor att välja mellan samt Spellägen.

Minus: Bedrövlig musik, småtrista karaktärer, skulle ha varit bättre som expansion.

Medlemsrecensioner19
Samlat betyg: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10