Svenska
MEDLEMSRECENSION

Final Fantasy XII

jag upptäckte det här spelet för första gången på en reklam där den fick högsta betyget och sägs vara ett mästerverk. Det kan jag säga att dom hade.

Det här var mitt första Final Fantasy och det bästa hittils. Jag tyckte inte så mycket om det på början me stridsystemet och allt. Men efter ett tag så vänjade mig totalt till det. Varje timme jag spelade det så tyckte jag att det var otroligt. Miljöerna, karaktärerna och storyn.

Stridssystemet var rätt så nytt för mig. Alla andra spel jag hade så slogs man bara nästan med furkant. Här så dycker det upp en menu där det står olika saker som attack, abilites och sånt. Efter ett tag av spelande så tyckte jag att stridssystemet var grymt. Ett stratity läge som kan va det bästa för ett spel.

Karaktärerna var otroliga. För första gången i ett spel så såg jag figurer som var vackrare en nåt annan som jag har sett i ett spel. Japanerna är dom bästa figur ritare någonsin.

Storyn är spännande, intressant och väldig lång. Det är det längstaste spel som jag har spelat.

Miljöerna är väldigt fina och världen är stor. På olika miljöer så finns det annorlunda djur som en del är enkla att slå eller svåra.

Spelet är ett rätt så svårt spel. Ju längre man kommer, desto svårade blir det att besegra fienden. Antar att man får ha dom bästa vapnet och magi.

Spellkontrollen är enkel och intressant. Men jag märkte att man inte kunde hoppa något i det här spel och det var första spelet som jag har varit med om det.

Final Fantasy är som sakt ett mästerverk och kommer nog att pratas mycket om i framtiden.

Grafik 8
Spellbarhet 9
Ljud 10
Hållbarhet 10

Plus
Bra lång story, fantastika karaktärer, stor värld och fina miljöer.

Minus
Inget hoppande

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 9.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10