Svenska
MEDLEMSRECENSION

Infamous

Helt awesome spel. Man blir riktigt glad när man kombinerar fina parkour hopp från ena byggnaden till den andra med en väl siktad lightning bolt i motståndarens ansikte.

Man har ett antal krafter att välja på, dock tycker jag inte imponerar då de mest liknar vanliga granater och raket gevär med undantaget att han använder händerna för att avfyra. Dock finns det några riktigt fina krafter som höjer spelkänslan mycket. Först att du kan glida på el kablar över empire city, detta gör transporten mycket enklare. Kombinerar du detta med att sväva så får man mycket nöje.

Storyn är enligt mig bra, spelet går inte ut på en för stark story utan att du också ska få hoppa runt lite själv och bara leka utan att det blir för orealistiskt.

Infamous är en av de roligaste spelen jag spelat men det failar på en sak. Du får ett antal val där du kan välja att agera för ditt eget bästa eller för folkets bästa. Får du bra rykte blir du god och krafterna blir något annorlunda. Men dessa val verkar vara gjorda för handikappade 4 åringar. Spelet låter inte mig tänka vad som är gott eller ont då man hör Cole (huvudkaraktären)s röst fundera hmm ska jag ta maten själv eller ge den till de sjuka?
Jag vill inte bli behandlad som en idiot när jag spelar :(

Medlemsrecensioner19
Samlat betyg: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10