Svenska
MEDLEMSRECENSION

God of War Collection

Min God of war upplevelse började 2007 när jag snubblade över en videorecension på Tvåan. Tyckte det verkade riktigt bra, Ett par veckor senare så skaffade jag God of war, Det var skitbra. Tillslut ca nån månad senare skaffade jag mig tvåan. Awesome. Men år 2008 när jag skaffade PS3 (40 gb) blev jag faktiskt ledsen för jag förstod att jag aldrig mer skulle kunna köra GOW. Har kvar ps2 i min knappt fungerande tv ( bilden är helsjuk)
Min för en tre veckor sedan sen hittade jag Collection för 400, taget. Nu kommer min recension. Ursäkta den långa intron.

Gow 1. Storyn är fortfarande underbar. Man blir tagen från början. (Detta är den fjärde gången jag kör Gow, men det är fortfarande lika spännande) Man får i Uppdrag av Athena att döda Krigsguden Ares. För att göra det måste man hämta Pandoras Box. Spelets mekanik kan var svår att förstå, men de tar allt sakta så det känns aldrig jobbigt. Grafik är ursprungligen från 2005 men de har faktiskt lyckats bättra något sådär. Allt känns slätare och i synk. Fienderna är fortfarande lika roliga. Bossarna är fortfarande underbara (speciellt Hydran). Det det samma GOW som vi lärt att älska med bättre grafik. Det enda negativa är att grafik i cutscenerna är orörda.

GOW 8/10
+ bra gameplay, underbar musik, storyn är gripande, Fortfarande samma gamla pärla.
- Ej förbättrade cutscenes, inget nytt för collection, blir tyvärr lite enformigt och är snäppet platt story i mitten (som en pannkaka)

GOW 2. Det börjar med att man blir förrådd av Zeus och måste hitta ödets systrar och ändra allt. Storyn är det samma, men det gör inget. Grafik liksom ettan är förbättrad. Det kom ut 2007 och var det snyggaste PS2 spelet någonsin men det är faktiskt bättre, men tyvärr här liksom ettan är cutscenerna orörda. Mekaniken är nästan det samma som ettan. Allting både i bossar och i fiender är det bättre (fast ettan har roligare bossar). Enda negativa är att man inte ser någon healthmeter på fienderna (visst det blir mer vekligt men mer jobbigt).

GOW 2 9/10 + underbar story, cliffhanger, supermekanik, musik är perfekt, lika bra som när det kom.
- Ej förbttrade cutsecener, inget nytt för collection. Fortfarande blir det lite enformigt, fast det är inte mycket det.

Collection. Det är en underbar samling, som liksom 3an är ett måste för alla PS3 ägare. Det är lite nytt i spelet. Troféer, några nya dokumentärer om GOW 2 och såklart HD i gameplayen men inte i cutscenerna tyvärr.
+ allt original är intakt, HD när man spelar, troféer och några nya dokumentärer om GOW 2.
- inga nya challanges, banor eller costumes. Ej HD i cutscenerna.

En riktigt underbar collection som jag inte ångrar en sekund jag köpte, men de borde kollat till cutscenerna.

Ursäkta om ni tyckte recensionen var rörig. GOW 3 recension blir bättre jag lovar.

Samlat betyg: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10