Svenska
MEDLEMSRECENSION

Aliens vs. Predator 2

Här sitter jag och har lite tråkigt och tänker hej varför gör jag inte en recension av AVP 2.

Här kommer den. Det var det första pc spelet jag köpte till min bärbara XP dator.
Jag installerade inga problem. Nu börjar jag med (hmm jag minns inte vilken jag började med hehe LOL, hursom helst). Skämt åt sido.

Jag börjar med Marine
Man börjar som Corporal Frosty och man undersöker en radiotystnad och letar efter invånarna på LV 1201. Det slutar med att man Möter Aliens. Senare blir man tagen för förrädare. Så ett par banor är det Aliens vs predator vs marine. Så nu är det att försöka ta sig ifrån kolonin och fly planeten. Spelstilen här är väldigt bra gjord. Klassisk FPS med många bra vapen. Cool story. Bra design men tyvärr ganska linjär. LIte trivia för alien nörden.

Nu ska jag ta Alien.
Det börjar med att man är en facehugger och containern man var i gick sönder och man flyr. Efter en stund hittar man en sovande människa och greppar honom. Sedan byter man till chestburster och man bokstavligt talat biter igenom en människa. Sedan ska man fly från mer människor för att hitta något att äta. Efter det blir man en fullvuxen alien. Storyn är enkel rädda drottningen. Enligt mig är detta spelets svaga sida. Efter att man blivit fullvuxen är det 5 timmar av att göra samma sak. Boring. okej design. Intressant sätt att få liv.

Sist men inte minst Predator.
Storyn är enkel här också återfå din mask och din heder och döda alla aliens.
Man har många vapen. och man känner sig som en hunter. Men i mitten av kampanjen känner man sig felplacerad, trånga korridorer och små utrymmen. Många coola predator trivia och kul att köra.

Detta är det bästa AVP spelet som kommit ut hittills. Rebellion kunde lärt sig mycket från denna uppföljare när de gjorde det nya AVP. Det är inte perfekt. Man känner sig tyvärr felplacerad ibland och idet blir väldigt lätt enformigt. En sak som jag personligen tyckte var skönt var att de tagit bort pusslen som originalet från 99 hade.
Kort sagt bra spel men tyvärr ganska enformigt.
Just det han inte köra Multiplayer. De hade lagt ner AVP 2 multiplayer när jag skulle köra det. Detta var för ca 6 mån sedan


PLUS bra grafik (för 2001) bra story (de kopplas samman.) Bra gameplay. Bra design cool trivia.
MINUS ganska enformigt och svag alien kampanj.

Samlat betyg: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10