Svenska
MEDLEMSRECENSION

Mass Effect 2

Skrivet av: felixen   2010-02-12

Vad kan man säga..... jag är fortfarande chockad och ståpelsen läger sig aldrig.

Det börjar med att man är frid och fröjd ute i rymden ``lugnet före stormen`` och sedan....

Bammmmm

Ett jätte stor skepp kommer flygande och skuter lasrar mot normand. Allt blir fullständigt kaos och folk dör och spelet har ju bara precist börjat tänker man då.

Shepard hinner ta kontakt med joker innan normandy faller,Shepard sugs ut i luften och sedan dör....

Senare så ser man inuti en kropp shepards kropp och robot likande armar som sprutar in och fixar till shepards kropp. Det går från svart till rosa och man ser hur hans levrar och allting sätts tillsammans och hur dom verkligen har satsat på förnya grafiken, där börjar självaste spelet.

här får du göra det eget helt nya ansikte och välja klass själv gjorde jag en som såg ut på ett ungefär som mig och solider klassen.

Man hör i högtalarna att vi har blivit attackerade av Geth robots som är ute efter mörda allt med skin kan man säga.
mer om det får ni själv uppleva.

HANDLINGEN:

Man har fått reda på i en video att The collectors är inblandade att förgöra universum och det är din uppgift att få reda mer på dem och hitta en helt ny crew man får uppdragen av illusion man.

(SPOLIERVARNING ! )

i ett av uppdraget där man ska hämta archangel så blev jag glad och chockad.
Garrus är archangel och jag tänkte shit vad grymt och bra gjort. Det finns fler coola karaktärer att hämta men säger inte alla min andra favorit är en krogan med namnet Grunt.

(MER SPOILERS !)

I början mot slutet som var det sanslöst coolt och episkt man fick axla rollen som joker skeppets förare, Edi skeppets datorstyrda program skulle installera en sak som dom kan komma in omega 4 really med sista uppdraget och då kunde inte skeppet åka någon stans och man fick ta shutteln ett litet skepp som kan eskortera en till sitt uppdrag.

shepard och 3 andra av min crew steg på och åkte där ifrån, men det man installerade visade sig att vara ett virus och skeppet som man blev attackerad av i början dyker upp och man får då styra joker och göra så att edi får styra skeppet genom att ta sig till main rektorn i engeneeir (stavat fel) rummet och sedan meddelar man det till shepard.

6 av mina crew members dog och jag sörjer dom en idag :( de som överlevde va Miranda och tali och grunt.

(SPOILER ÖVER ! SPOILER ÖVER!)

SYSTEMET:

Dom har gjort om riktigt mycket i spelet man tar skydd med a knappen bakom en väg och sedan kan man titta fram och skjuta på sina fiender. Istället för att sina vapen blir överhettade i ettan har man nu skott som ett riktigt 3.e person action spel. Röstskådespeleriet är grymt välgjort och det känns som att man tittar på en film och i spännande sekvenser och hjärtklapning och mot slutet ståpels.

Grafik: Grafiken är riktigt grym och dom har verkligen uppdaterat allt, det känns fräscht och påkostat vart men en åker någonstans 10/10

Spelbarhet: Kontrollen är inget fel på faktiskt, det jobbiga är paus sekvenserna när man ska låta sin team members skjuta biotics.9/10

Ljud: Musiken är så mäktig och episk mer går inte att säga 10/10

Hållberhet: Spelet är långt och man kan fortsätta göra quest och uttforska efter men klarat ut spelet.

+ grafiken, storyn, kontrollen, längden.

- långa och många laddningstider

Bioware nu längtar jag så grymt mycket på mass effect 3, men jag kommer aldrig kunna spela den på xbox 360..... För då är xbox 720 här :D

Medlemsrecensioner31
Samlat betyg: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10