Svenska
MEDLEMSRECENSION

Driver (Iphone)

Skrivet av: -Ogge-   2010-01-12

Spelet Driver, var förvånansvärt bra. Eller ja spelet hade både sina för och nackdelar såklart.
Man kan inte få för mycket av det goda som man brukar säga.

I alla fall så är detta Driver spel som en kopia från det Driver spel som man en gång i tiden satt och spela på Playstation One. Fast i detta fall är spelet nu i ett bärbart format.

Spelet tar upp hela 400mb utrymme på min lilla iPhone. Anledningen till att spelet är så stort har nog att göra med att man får 4 olika banor som man kan köra runt på, alltså inte vilka banor som helst utan storstäder som t.ex Miami och New York. Dock så måste du låsa upp New York för att du sedan ska kunna köra runt på den.

De städer som du kan börja köra runt på är Miami och San Francisco. Sedan får du låsa upp New York och Los Angeles.

Det roligaste med spelet är nog story linen där man får utföra en massa uppdrag. Där du oftast måste fly från helt galna poliser som gör allt för att försöka få stopp på dig, eller ja dem försöker i alla fall. Tyvärr så tycker jag att polisen alltså AIn är rätt korkad vilket är ett minus. Men det roliga med polisen är nog deras sätt att köra på. Om de t.ex kommer raka vägen imot dig så tvekar polisen inte en enda sekund för att väja undan. Utan det är du som bilförare som måste agera och väja undan.
Anledningen till att polisen vill preja sönder din bil är på grund av att din bil bara tål en viss mängd skada. Så i värsta fall så lyckas polisen med att preja sönder bilen så att du blir illa tvungen att köra om uppdraget från början.

Som sagt så ska du inte alltid köra ifrån polisen utan ibland så ska du ta fast bovar också. Som sagt så är spelet proppat med mängder av olika spellägen. Om du nu tröttnar på att körs uppdrag så kan du alltid cruisa fritt runt i städerna som jag nämde tidigare.

Sedan finns det som små mini games i spelet. Då du får själv välja vilket spelläge du vill köra, som t.ex att du ska köra från Polisen från en punkt till nästa osv.

Grafik

Grafiken är jag rätt nöjd med. Håller samma standard som Playstation One versionen, vilket kändes väldigt bra.

Hållbarhet

Tack vare de små alla små "mini games" och den långa story linen så håller spelet länge. Sen kan man också cruisa runt i städerna vilket kan vara skoj ibland.

Konrollen
Kontrollen är nog inte det bästa med spelet, men den dög. Ibland så kan det bli lite svårt med styrningen vilket får spelet att tappa betyg.


Betyg

Grafik 8/10
Ljud 7/10
Kontroll 6/10
Hållbarhet 9/10

Spelet får en stark 7'a.

Samlat betyg: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10