Svenska
MEDLEMSRECENSION

Counter-Strike: Source

Counter strike source kan vara ganska så roligt. Men enligt mig så räcker det.

Jag ger Counter strike source 6/10 för att det inte är så roligt som alla säger. Ja, jag spelade kanske det ett ganska så långt tag förut och då hade det kanske fått en åtta eller sjua. Men nu så är det mest bara långtråkigt.

Counter strike source är ganska så enformigt, Fula vapen och grafiken är ganska buggig men godkänd.

Counter strike source har dock ingen Main theme vilket är väldigt tråkigt.
Oftast är det musik på någons mod bana eller nåt.

Oftast spelar jag de_dust2 med några andra svenskar. Spelet går ut på att du ska döda fienden eller alla mot alla. Det består av två lag. Terrorister och Antiterrorister. Innan matchen börjar ska du välja lag(oftast kallas lagen T eller CT. T= Terrorists. CT= Counter terrorists). Sen ska du välja gubbe. Det finns fyra olika i varje lag, Sen ska du välja vapen, side arm, granater, flashbangs och lite annat. Sen ska du strida mot fienderna. Oftast räcker det med fyra till sex matcher innan man vill spela något annat eller bara gå där ifrån.

I serverna kan det ofta bli bråk med en massa människor som bråkar om helt onödiga och meningslösa saker.
Jag skaffade Counter strike: source så jag kunde spela med mina polare.

Det är mest De_dust banorna och kanske ibland Ba_jail som är bra. Zombie banorna suger totalt. Hellre spelar man Left 4 Dead.
I ungefär en halv av alla Counter Strike spelare är under 10 år. Vilket är oerhört frustrerande men som tur kan man muta.

Det finns egentligen inget att spoila om Counter Strike. Det har ju ingen riktig handling. Och måste tyvärr vara Valves sämsta. Dock så spelar jag hellre Half-Life och Left 4 Dead. Counter Strike kom trots allt 2004 men inte äns då var det så snyggt. Liksom kolla bara på Half-Life, Halo 2 men glöm grafiken i San Andreas. Dock är det ett roligt spel men grafiken. Nja...
Counter Strike Source har gudomligt många vapen men efter ett tag så har man vant sig vid hela rubbet.

Oftas skriker små ungarna i deras Head Set mikrofoner bland annat sånt här: " FUCKING CAMPER!!! your sutch a noob leave this game"
Eller dom svenska knattarna: " Jävla skitungar lär er spela det här!"
Jag orkar inte alltid muta allihopa så jag stänger av head settet eller drar från serven.
Dom kallar oftas alla vapen för AK eller Deagel. Men i själva verket är det en Cv-47 och en Night Hawk. Men kom ihåg bara. Jag är ingen nörd när jag säger Cv och Night Hawk. Det känns bara dummare att säga det felaktiga namnet.

Men Counter Strike har sina possitiva sidor också. ( Vilket det finns oerhört lite.)
Till exempel är det skojigt att springa omkring med ojämna puffror och träffa kompisar. Bokstavligen.
Men det kan vara också kul att spela som teammates men bara inte lika roligt.

AWP. Som ni kanske har hört under spelets gång är ju trots allt ett smeknamn till en Sniper. ( Iallafall vad jag vet så finns det ingen sniper som heter så. Säg till om jag har fel.) Den här nu såkallade "AWP" är en grön lång uppnosigt sak. Och när man lyckas träffa någon med den så brukar man inte gå till bowlinghallen för att spela lite. Nope. Istället när du "träffar" någon så dör den omedelbart. Iallafall om du träffar rakt igenom skallen. Du kan ha tur. Bara KAN ha tur om du träffas i magen.

Och såklart finns det "flashNoobs" Alltså jag har inget emot om det kommer en flashbang bara om det kommer fyra samtidigt. Då får du vänta ett bra tag innan du kan se vad som händer. Eller så har du blivit dödad.
Kniven på Counter Strike: Source är...
Vad kan man säga. DIREKT USEL!
Den har inget. Man måste stabba flera gånger innan du får en "Najs" Kill.
Allt kniven har är att den ser snygg ut. Inget annat.

Spraja är nåt nästan alla Counter Strike spelare gör. Då sprajar man förmodligen någonting du själv hämtat från internet eller nåt du får med på spelet.
Jag använder mest bara "Killroy was here"

Sen märkte jag att Counter strike source inte var nåt för mig riktigt. Det var ganska så tröttande med hackers, noobs och gud vet vad. _Captian Price

Sammanfattning: Knasigt barnspel som var föredetta ett bra actionspel.

Testad version: PC

Slutbetyg: 6/10

Grafik: 7/10 Ljud: 6/10 Spelbarhet: 7/10 Hållbarhet: 4/10

Plus: Mycket vapen, många servrar, godkänd grafik.

Minus: Fula vapen, dåligt ljud, långtråkigt, små mapar, många idioter, Ojämnt.

Medlemsrecensioner18
Samlat betyg: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10