Svenska
MEDLEMSRECENSION

Two Worlds

Springer i regnet och har inte en aning vart jag är, men fortsätter bara springa tills jag hittar en by eller stad. efter lång tids springande kommer jag slutligen till den stora mäktiga huvudstaden Cathalon. vad händer då?... då springer vakterna på mig och påminner mig om att jag begått ett mord där ca 5 timmar innan, han ber mig betala pengar så han glömmer allt, men jag väljer att slåss. ett misstag... efter att ha kämpat i flera minuter och använt alla mina magier, faller jag.

det absolut bästa med spelet är att folken glömmer inte sina misstag, iallafall när jag spelar. världen är oehört stor och det finns allt ifrån öken, Glaciärer, och vackra stora skogar. när det gäller världen så är den en succé´, du kan gå, gå och gå men sedan märker du att det tar för lång tid och då använder du teleport istället. teleportera sig är det bästa sättet att komma fram. tar man en häst så vänder skithögen sig så fort man stöter på hinder som man annars bara kunnat gå över med karaktären. hästen styr sig själv, kan man säga.

Rösterna kan vara skrattretande ibland, när det kommer fram en stor, mäktig krigare med stort svärd men sedan låter som Mike tyson. men annars är det bra.

idioterna på andra sidan floden "Gon" är allt ifrån, Orcs till drakar. men man blir lätt vilse när man är på deras sida av landet för att den översta delen av deras sida är likandan som andra sidan, stora fina skogar med massor av djur, men skillnaden är att djuren här är antingen spöken eller odöda, och dem ser inte så fina ut. går man sedan neråt i landet kommer man till en död skog och himlen är mörk. sedan kommer det öken och man vandrar i öknen en stund tills man kommer till sagan om ringen liknande värld, mörk,röd himmel och skogar som är stora och mörka. inte roligt att sitta i ett mörkt rum och gå där.

man kan köpa allt, kläder, rustningar, vapen, och mycket mer. men man kan ju såklart sälja också, gå ut i skogen och döda alla sorts djur och sedan tar du en kanings öron eller något annat, om du då inte vill göra egna drycker med detta så säljer du det.

Finns inte mycket nackdelar med detta spelet, men en sak är väldigt jobbigt för min del då... det finns så jävla mycket vargar i världen. när jag vandrar lugnt i naturen och njuter av den stora utsikten över HELA världen så kommer det en jävla varg som vill tugga på ditt ben, efter man har dödat aset så fortsätter man gå, då kommer två till, slaktar de med och fortsätter min vandring. då efter ett tag kommer det en björn som vill något, och när jag slåss med den då kommer det vargar som attackerar mig bakifrån.

slutligen , detta spel är väldigt bra enligt mig och får betyget 9 av 10

Medlemsrecensioner8
Samlat betyg: 6.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10