LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      MEDLEMSRECENSION

      Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II

      själv har jag inte kört många strategi spel men jag gillar dem. jag börjar köra det och jag blir genast kär för att det är enkelt att förstå och ganska stora arméer. Jag börjar köra campaignen och jag blir lite besviken jag ville ha slaget vid helms klyfta och slaget vid minas tirith, visst det här är kul också men jag ville ha mer ur filmerna. uppdragen är roliga och min favorit del är att skapa en mur och vänta på armén och musiken är som alltid minst sagt underbar. ett irriterande moment är vatten striderna. skeppen åker inte dit man vill och när de åker dit man krokar de med varandra, inget händer förutom att de stannar och man blir bara så arg. en till roligt moment i spelet är war of the ring, att få ta över Midgård bit för bit är kul. Bästa sagan om ringen spelet någinsin.
      PLUS bra musik,bra kontroll, bra grafik och bra conquest.
      MINUS usla vatten strider och saknar film storyn.

      Just det glömde nästan lägg INTE till oändligt antal soldater (glömde vad det hete i spelet) hela skiten kraschar bara, så skippa det. bara ett bra tips från STARWARSGEEK117 och ja 117 är från John 117 a.k.a. master chief.

      Samlat betyg: 8.3/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10