Svenska
MEDLEMSRECENSION

Ratchet & Clank: Tools of Destruction

Skrivet av: darthie   2009-11-05

Why fix something that ain´t broken?
Lite så känns som mantrat för spelserien Ratchet & Clank. Jag fastnade för de första ratchet spelen när de kom ut till ps2 2002. Jag älskade kombinationen mellan plattformspel och fantasifull slakt av mina motståndare med de mest konstiga vapen och prylar.
Samma recept har fungerat för Insomniac sedan dess, med ev vissa spinoff spel"som jag faktiskt inte testat"
Tools of destrution släpptes 2007, men det tog fram till för ett par månader sedan innan jag satte mig ned och spelade genom det.
Och det är en resa down memory lane. Mycket känns igen och även om vissa nya delar kommit till är det inget nydanande de skapat.

Men trots det är det fortfarande oerhört roligt att uppgradera sina obskyra vapen till mördarmaskiner samtidigt som jag hoppar mig fram genom x antal planeter.
Storyn känns knappt som den ändrats sedan första spelet, något som kan ha att göra med att storyn aldrig varit riktigt intressant.
Däremot är dialog mellan karaktärerna charmig och roande, vilket aldrig är fel.

För de flesta som är sugna på att testa Ratchet & Clank: Tools of destruktion vet redan allt det här och har redan bestämt sig om de gillar spelserien eller inte.
Och är ni fan av spelet, kommer ni gilla även denna version.
Om jag inte minns fel släpper de ännu ett Ratchet spel imorgon, så har ni inte hunnit med Tools of destruktion, tror jag nog att ni kan hoppa direkt till spelet som släpps i morgon, och efter det avgöra om ni vill ha ännu mer ;)

Medlemsrecensioner17
Samlat betyg: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10