Svenska
MEDLEMSRECENSION

Resident Evil 5

Det nya Resident Evil 5 (som igentligen inte är det femte spelet i serien) var en chock, första gången jag såg det ångra mig som fan att jag inte skaffa mig colectors edition.

Som sagt jag klara spelet med en kompis IRL. Vi klara spelet första gången på ca 12-13timmar. Jag blev så jäkla taggad när jag börja spela, nåt jag märkte direkt var att som tur att capcom inte gjorde alla mörkhyade. Igentligen har vart fjärde invånare i afrika en annan hud färg.

Detta är då mitt favorit spel genom tiderna, det finns vissa saker som kunde varit bättre som att kunna gå med machetan (eller hur det stavas) eller gå åtminstonde sakta och sikta, men det är ett underverk ändå.

Att hitta vissa emblem kan vara svårt, som en gång dampa jag bara med rocket launcher och träffa ett emblem. eller om man går in djupt in i vattnet kan man hitta en skatt. Om du är ute efter ett spel där du vill bli rädd hittar du det knappt i RE5.

Det finns många unlockables som gör att man vill spela det hela tiden, efter att jag varvade hela spelet helt och hållet var det dags att ladda ner "VERSUS" från PSN. Först var det ganske svårt, och priset vad Wesker-S..T.A.R.S. kosta fick mig falla på knä, 50.000poäng.

Det är inte spec. svårt att skaffa platinium trophié. Och när man skaffat det är det nåt att skryta om.

Om ni är ett RE fan är detta mer än ett måste,


Grafik- 10/10 Grafiken är underbar, visa utsikter är väldigt fina!
Spelbarhet/hållbarhet- 10/10 Jag har spelat detta spel i flera månader nu och jag har inte tänkt på att sluta..
Ljud- 10/10 ljudet är himmelskt jag brukar inte dra uppmärksamhet till ljud så mycket men i libary kan man lyssna på de olika majjini eller andra varelser låter!

Medlemsrecensioner38
Samlat betyg: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10