Svenska
MEDLEMSRECENSION

Saints Row 2

Det hela börjar med att man ser en liten film då vakterna får veta att man har vaknat upp koman som man har legat i väldigt länge. Så jag börjar göra min gubbe nu, han har cornrows (som Xzibit), en liten mustasch och ser ganska rolig ut. Carlos (en 3rd Street Saints Medlem) rullas in på en bår brevid mig då han har blivit knivhuggen i magen. Han berättar hur de ska komma ut, han har en plan. Nu är jag spänd och har höga förväntningar. Vi dödar läkaren och springer ut ur dörren. När vi har sprungit och hoppat igen halva fängelset så kommer det vakter. Jag tar dem som skölder, vrider nacken av dem och tar deras pistoler.

Man kan antingen springa upp på taket eller en annan väg. Jag sprang på taket, dödade några vakter och tog deras ammunition. Sen sprang jag ner till parkeringen, tog en polis bil och körde ner till bryggan. Carlos sa att han kör så får jag skjuta ner helikoptrar och båtar med en riktig kulspruta. Vi kom till stats hamnen också var uppdraget avslutat. Jäklar vad kul det var! Nu hade jag skyhöga förväntningar! Senare fick jag åka och köpa kläder på någon second hand affär. Jag köpte ett vitt linne, jeans, skor och fingerlösa slagsmåls handskar. Så ja, nu var spelet igång på allvar! Det andra uppdraget har jag för mig att det var att man åkte till en pubb. När man gick in så började det en till video då man sitter och tittar på tv medans man dricker så kommer det något fyllo från det andra gänget "The Brotherhood". Han sätter sig brevid och säger till bartendern att stänga av det ens gubbe tittade på. Då säger man: Hey i was watching that. Då kommer han med någon dum komentar och då slår man till honom i ansiktet. Man såger till bartendern att sätta på tv igen. Då ser man att Johnny Gat sitter i domstolen och ska få elektriska stolen. Man åker dit. Då kommer det en video där man kommer in i salen genom att slå sönder dörren och mosa vakten som stod bakom, tar hans pistol och sen ska man få ut honom och döda typ 30 vakter, 10 SWAT och en dommare.

Alla uppdragen i Saints Row 2 är roliga och ganska lätta. Det finns mängder med mini spel i Saints Row 2. Min favorit är nog Hot Fuzz, det är Stilwaters version av cops. Styling möjligheterna av bilarna är ju hemskt grymma! Jag älskar att styla bilarna i Saints Row 2. En möjlighet är en som jag saknar i GTA är att man ska kunna fixa till sitt hus som man kan här i Saints Row 2. När man sparar bilarna så när man kraschar dem när man använder dem efter att man har ställt in dem i garaget. en dålig sak är att när man åker taxi så får man inte följa resan utan det laddar så är man framme! Det borde va lite mer som i GTA IV. Grafiken är medelmåttig tycker jag. Det ser ut som ettan tycker jag.

En till sak som är cool är att det finns tak parkering på husen/lägenheterna man köper så att man kan ställa helikoptrar eller flygplan där! Saints Row 2 är nog en av de bästa IV utmanarna. Vi får se hur Mafia 2 blir. Om det blir en värdig moståndare till IV. Vilket jag tror. Saints Row 2 är ett bra spel tycker jag. Det är roligt, galet, det har en rolig story och det finns alltid någonting att göra! Detta spel rekomenderar jag till de som gillar sjuk humor och väldigt fria spel. Ganska bra spel kontroll. Betyg:
Grafiken: 7


Spelbarhet: 9


Ljud: 9


Hållbarhet: 10


Plus:


Grymma styling möjligheter.


Väldigt kul.


Stor frihet.


Många roliga minispel.


Minus:


Grafiken ser ut som ettan.


För kort enligt mig.

Lite för lätt.


OBS! PS3 version /Jimmie_96

Medlemsrecensioner23
Samlat betyg: 8.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10