Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gears of War 2

När jag köpte Gears of War 2 ( GoW2) var mina förväntningar höga. Blev positivt överraskad av att Epic games lagt ner mer tid på storyn i detta spel än i GoW1. Hela grejen att Dom Santiago letar efter sin fru Maria ger spelet en mer personlig touché.

De nya sakerna att man kan ta upp och använda en skadeskjuten fiende som sköld är inte heller fel.

Miljön i spelet är densamma, en skiten planet där människan slåss för sin överlevnad mot Locust- en människoliknade varelse som har trängt mänskligheten tillbaka till att slåss för sin blotta existens.

Även Multiplayer funktionerna är över förväntan. Exempelvis Horde där du teamar upp med upp till 4 andra och ska kämpa mot våg efter våg av fiender som blir fler och starkare ju fler vågor du klarar av. Det finns 50 vågor allt som allt- dom tog ett tag att klara.... Det finns mer att säga om multiplayer funktionerna- men än så länge har jag inte alltför mycket tid att spela just dessa så jag väljer att inget säga.

För alla achivementjägare där ute. Ha det kul med Party like its 1999 ( 1999 ronder mulitplayer) och Seriously 2.0 ( 100.000 locust dödade). Det var allt för denna gången

Medlemsrecensioner61
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10