Svenska
MEDLEMSRECENSION

Gears of War 2

JAG SKJUTER DESPERAT RUNT MIG.VI ÄR UNDER MARKEN,VI 4.....ENSAMMA MOT EN ARME AV LOCUST'S. FÅR INTE TILL LADDNINGEN,-SHIT.
HAN SPRINGER MOT MIG MED MOTORSÅGSBAUNETTEN,JAG SÄTTER OCKSÅ PÅ MOTORSÅGEN.DOM NUDDAR VARANDRA OCH GER UT ETT FÖRFÄRLIGT LJUD. JAG LYCKAS FÅ NER HANS SÅG OCH JAG KAPAR HONOM I TVÅ....

Jag spelar Gears of war 2, fortsättningen på den fantastiska 1:an. Ett halv år efter ettans krig är slut sätter Locusterna på med dumheter nu igen.
100 år har dom legat i krig. Folk har dött och växt upp på den här tiden.Först slogs dom mot varandra i cirka 85 år över lavan nere i marken för det var bra för många saker. Sen när dom är uttröttade,slut på resurser och äntligen i fred.Då kommer Locust upp och skrossar allt. Locust kriget höll på i cirka 15 år men ett halvår senare är dom tillbaka med mycket,mycket mer styrka. Marcus första ord är -"It never ends". Jacinto,den sista staden av säkerhet. Håller också på att förloras. Och som om det inte är nog så sjunker stora städer utan anledning. Men den här gången har människorna förberett ett mot-anfall. Massvis och massvis av COGS är staplade på helicoptrar,tanks och gående grävar maskiner.

När man spelar känner man massa ändringar
som till ex att Lancern är starkare och grafiken ljusare,vilket som inte är dåligt. Det finns 5 nya vapen och 3 nya spel catigorier online.
Doms fru är borta och det är han som gör storyn så rörande i 2:an. Cole Train och Baird är också med såklart. Men delta squad har fått två nya medlemmar, "B carmine", han är förra carmines bror och är en riktig ny-börjare som försöker att hjälpa delta squad så mycket han kan.Sen har vi "Tai",som är en soldat som tror på ödet.Han är också en gammal kompis till Marcus.

Och locustarna har nya varianter av allierade som till ex Reavern använder dom som soldat i det här spelet. Äventyret är långt och väldigt varierat.Allt från ett snöiga berg till en övergiven fabrik. Den bästa biten är när man är i en gigantisk mask och man måste såga sig ut där ifrån. Multiplayer delen är mycket större med nya finesser som till ex att du kan ta någon som skydd. Det finns 15 olika sätt att döda sin fiende på om han ligger ner.Det coolaste sättet är att krossa deras rygg med skölden,-MUMS!!
Men det tråkiga är att det laggar nästan jämt och ja, jag har grym connection (kom inte ihåg namnet på svenska). Det finns även en sak kallad horde som är som Nazi zombies.Du ska överleva ronder av Locusts som kommer mer och mer desto högre du kommer.

Grymt spel som ingen gamer borde missa

Betyg:10/10

Hållbarhet:10
Grafik:10
Spelbarhet:9
Ljud:10

+Grym grafik, långt,bra multiplayer,Många olika slaks coop.

-Laggar nästan jämt online

Medlemsrecensioner61
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10