Svenska
MEDLEMSRECENSION

Killzone 2

Fantastiskt spel, jag har haft det sen releasen, och spelar det hela tiden. Onlineläget är det som verkligen är epic med Killzone2, och så fort du kommer förbi de låga rankerna, så kan du börja spela på allvar. Att lira med i en seriös klan är ett måste, annars tröttnar du.
Själva storyn är inte lika häftig. Ingenting känns riktigt lika epic som det tidigare spelet. Jag saknar också att man inte kan välja flera olika karaktärer.
Dina kompisar är rätt korkade, och på svårigetsgraden veteran vet ingen av dem hur man dödar en helghast.
Men. Det är ändå döcoolt att landa på planeten och kicka lite helghaströv. I början av spelet har Guerilla verkligen försökt visa upp allt, man ser sina egna bli slaktade, en kille skriker och brinner, allt är svinsnyggt gjort. Du känner verkligen att du rör dig, att varje steg är tungt, och på veteran, att det är verkligt.
Det är på veteran som spelet verkligen börjar. Fienderna är förbannat smarta, och det funkar inte längre att bara vänta med siktet där du sist såg en helghast, de flyttar nämligen på sig hela tiden. De blir också väldigt pricksäkra, speiellt med granaterna.
Multiplayer offline saknas helt, en riktigt tråkig överraskning. Jag skulle vilja kunna ta hem 4-5 polare och lira killzone, men icke. Ska du lira med kompisarna får de skaffa spelet själva.
Ändå ger jag spelet en 10:a. Varför? kanske pga de över 100 olika sätten fienderna dör på när jag skjuter dem, eller hur bra kontrollen känns. Hur snyggt spelet är, eller bara känslan av att jag överglänser allt som Radec kastar mot mig, välj själva, men killzone2 är fortfarande ett mästerverk.

Medlemsrecensioner44
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10