Svenska
MEDLEMSRECENSION

Alone in the Dark: Inferno

Det är sorgligt att tänka på vad Alone in the Dark - Inferno kunde ha varit. Spelet är på inget sätt ett rakt igenom dåligt spel, vilket många spelsidor gett sken av. Det märks när man spelar spelet att många timmars utvecklingstid har lagts ner i det.

Detaljrikedomen är god och många av pusslen i spelet är väldigt välgjorda. Idéen och möjligheten att kombinera ihop egna vapen känns fräsch. Det är dock några saker som ger en klar känsla av att något hänt under utvecklingen, vilket resulterat i ett inte helt färdigt spel. Styrningen är lämnar mycket att önska och känns stel. Spelet innehåller även väldigt många grafiska buggar (vilka ofta kan vara väldigt roande). Det går inte att komma ifrån en känsla av att detta kunde blivit något riktigt bra om de fått något års extra utvecklingstid för finputsningar.

Spelet har fått troféer. Vilka hör till de lättaste i något PlayStation 3-spel. En genomspelning är allt som krävs. Många av troféerna är även låsta till spelets story vilket gör att de inte går att missa.

Sammanfattningsvis är detta är helt okej spel. Men inte mycket mer. Kan man förbise buggar och den dåliga styrningen ger det ca 10 timmars underhållning, men inget bestående intryck.

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10