Svenska
MEDLEMSRECENSION

Afro Samurai

Innan jag fick chansen att spela Afro samurai så kollade ja på många gameplay trailers på spelet. jag tyckte att det såg urgrymt ut. Men blev lätt besviken när jag spelade det.
Det börjar med en loding screen som en afro kille som ser ut att vara döende och en röst som måste tillhöra hans far: Don't lose your'e way son säger han. Iallafall sedan börjar det med att man hör Samuel L. Jackson's säga AFRO!
Han killen Afro som han heter är inte den biffiga typen som karaktärerna brukar vara. Afro har en nice afro som blåser lite lätt i vinden, en joint i munnen och ett fett nice samuraj svärd. Musiken är hip-hop och lite mer oldschool musik också.
Första striden 2 Japaner kommer springande emot mig jag tyrcker på LT knappen och går in i någon slowmotion mode där allting blir svartvitt och trycker på B-knappen som gör en låg spark mot deras ben. Dom flyger upp i luften och när dom är i luften så håller jag inne Y-knappen splasch och kropparna går av och det bildas en stor pöl där japanerna låg. Haha coolt tycker jag.
Hoppar fram lite nu till mötet med stripporna...
Jag slår upp en dörr där inne står det en massa halvnakna stripppor med samuraj svärd och ninja knivar. De är snabba och mycket jobbiga att döda men efrter ett tag så lyckas jag....

Så vad ja tycker om spelet är: De blir ganska tråkigt efter ett tag för att alla uppdrag liknar varanndra på ett elr ett annat sätt. Inte värt spel att köpa enligt min åsikt. Men det är lätt att få archivments till sin xbox 360.

GRAFIK: 7/10 (det är som crackdown grafiken ungefär)
Ljud: 9/19
spelbarhet: 5/10
Hållbarhet : 4/10

+ Det är snygg grafik och det är kul att ha Samuel L Jackson som sin guide som visar en vart man ska ta vägen och han svär mycket. Musiken är cool.

- Alla uppdrag är likadana typ. kort spel, Inget online. INTE VÄRT 599 kronor som jag lade ut för det :(

Samlat betyg: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10