Svenska
MEDLEMSRECENSION

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Jag spelade inte mycket av mgs1,mgs2,mgs3 snake eater och alla dom. Jag spelade 1:an hos min farbror på hans ps1:a och jag gillade det verkligen. Nu massor med år senare får jag höra att mgs4 snart kommer ut till ps3! jag kommer inte att prata om storyn då jag hade inte tänkt att skriva vad storyn är om utan bara vad jag tycket om spelet.

Metal Gear Solid har alltid varit ett spel som haft grafiken,gameplayet och storyn. Det allt börjar med att snake berättar lite story om vad som har hänt dom dom senaste X antal dagar/månader/år. Han sitter i en lastbil med en massa rebeller. skott börjar höras och det tar inte lång tid innan han är mitt i hella smetten.

Man får se en kort cutscene och sedan får man börja spela. Nästan direkt känns kontrollerna sköna och lätta. Efter en sådär 20meter kommer nästa cutscene så var berreda med massor med cola och popcorn om ni ska spela! och därefter inte långt efter kommer en cutscene som visar dagen innan och vem snake är. När vi har fått det gjort ska snake leta upp rat patrol team 1. vi får återigen se ''Licuid'', snakes bror i en högre makt.

kontroller/gameplay:

Efter att ha vant sig efter en sådär 10minuter så är kontrollerna något otroligt skönna och mjuka. menyerna där du byter vapen är dom samma och dom funkar fortfarande fint fint.
Vapnet i väggen finns fortfarande kvar men det är inget man stör sig på. Benen håller sig iallafall utanför.

Vapen:
Mgs4 utspelar sig lite in i framtiden så vi får se vapen som inte kommit ut på marknade ännu som tex MGL-140, en granatkastare som håller på att utvecklas.

AI:
? ! dom 2 symbolerna lär du se ofta första gången du spelar! Om en fiende ser dig blir det alert eller ? om han inte är säker, han kommer då gå fram och undersöka området lite smått. Men om han ser dig och får Alert så är det bara till o springa eller skjuta allt vad du kan! Mgs4 är ett stealth spel så om du tex klarar spelet utan att ha dödat någon eller fåt Alert en enda gång så får du vissa rewards.

Online:
Metal Gear online kunda köpas seperat när spelet kom ut men nu includeras det med alla mgs4 spel. Online läget imponerade inte mig fullt så mycket som jag trodde det skulle. det är mycket saker som man måste köpa med riktigt pengar för att få ut så mycket som det bara går av det. Vad jag gillade med det var att du kunde spela som tex raiden(och alla andra hjältar/skurkar). Jag kommer ihåg när jag blev Raiden på en bana och en i fiende laget blev Vamp, epic!


Grafik: 9/10
Spelbarhet: 10/10
Ljud: 10/10
Hållbarhet:9/10

Om ni ar en Ps3 så måste ni omedelbums köpa detta spel! Tack för mig och hoppas ni kollar in lite då och då och kommentera gärna om vad ni tycker och vad jag skulle ha gjort bättre.

Medlemsrecensioner43
Samlat betyg: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10