Svenska
MEDLEMSRECENSION

Spider-Man: Web of Shadows

Okej. Den här recensionen handlar om Spider-man: Web of shadows. Jag tyckte själv att det va en bra idee med att man kunde välja att vara god och ond men mer om det senare. Jag börjar uppe på ett tak i en stad full med kaos. folk skjuter omkring dig och inte märkligt nog så ser jag symbioter på marken och i luften.

Man hör en stämmnigsfull melodi av beethoven. sen så hoppar man tillbaks några dagar och hamnar i en kamp på liv och död med Venom. Venom tar tag i våran hjälte och precis när Venom ska döda Spider-man så överförs det en liten mäng symbiotlera till Spider-man.

Man får krafter man kan bara dröma om. det roliga med det hör speelet är att man kan bytta mellan röd och svart dräkt när man vill. dagarna går och man slås mot gangsters och tjuvar, det gamla vanliga.

Men som tiden går så ser man personer bli galna och attackera folk. och helt plötsligt har man en symbiotinvasion på händerna och det är upp till dig att rädda världen. man skapar en allians med S.H.I.L.D och så börjar det.

Jag tyckte det va väldigt underhållande i längden. Men tyvärr var det inte mycket mål i spelet. det va bara att sticka till uppdrag till uppdrag osv. men ett stort plus är eftersom det inte är en filmlicens (som tur är) så har dom gjort att man kan vara god eller ond, vilket man vill. vilket påverkar hur spelet slutar.

Det finns många bossar men dom är lätta att klara så ett minus åt det. tyvärr så kan man inte ställa in svårighetsgrad (vilket dom borde ha gjort) spelet är ett suväränt spel och rekomenderas som ett spel man bara spelar när man inte har något för sig. men dom borde ha satt en 3+ istället för 12+
nu för betyg.

Spelbarhet: lätta kontroller och rolig story. tröttsamt i längden, får en 7/10

Grafik: dom gjorde ett jättebra 3d-grafik av den tecknade Spider-man men hade lite grafikbug och hackade så en 6/10

Ljud: det va ett ganska bra ljud och stämmnigsfull musik i bakgrunden, får en 8/10

Handling: det va en ganska bra handling som det handlade om så en 8/10
det va allt. spela i frid xD

Samlat betyg: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10