Svenska
MEDLEMSRECENSION

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrivet av: Uria2   2009-06-28

USA´s mariner får sammarbeta med innsatstyrkan S.A.S för att eliminera att Sovket återuppstår. Detta gör man genom att döda hjärnan för allt och han heter Zakhaev. Det visar sig dock inte vara så lätt.

Jag visste inte så mycket ocm Call of Duty 4 när jag köpte det. Jag hade sett GR´s betyg och det räckte. et skulle bli mitt bästa fullprisköp någonsin.

Spelet tar sin början i ett träningsläger där du får springa i en uppbyggd skiss av ett skepp du ska storma. Det tar inte lång tid innan jag sitter på en helikopter och svirar mig ner för ett rep och hör kaptenen ge order om att attackera. edan går det hela fort och jag njuter. Mannarna på båten blir totalt ner mejade och resten av manskapet lika så av kraftigt elunderstöd från helikoptern.

Du får spela både som grönjöling i S.A.S och soldat i Marinen. S.A.S är uppe i ryssland medans Marinen är nere i arabländerna. Jag tycker att uppdragen är varierade och medryckande. Ett favorituppdrag är när du får inta dig rollen som en krypskytt i Ukraina för att lönnmörda Zakhaev. Det gäller att vara så tyst så möjligt och att inte missa den du skuter för då blir du garamterat dödad.

Spelet är realistiskt och jag bryr mig verkligen om mina mannar när jag ser dem stupa. Spelar du på de svåraste nivåerna så måste du verkligen se till att du har bra med skydd och laddad bössa för visar du dig i någon sekund för mycket så är du en dead men.

Call of Duty 4 är dock kort och är över för fort men det gör inte så mycket då det har ett grymt online läge. Här går du upp i rank och får nya vapen och perks. Dessa kan annvändas för att skapa egna klasser. Du kan göra en smygar gubbe som smyger bakom fiendens linjer med ett vapen som har silenser, perksen är UAV jamer så att du inte syns på radarn och Last Stand så att du ligger kvar på marken och kan skjuta lite till innan du dör. Eller varför inte vara en riktig warfigter med en AK-47 som har granatkastare och perktsen är Stopping Power och Deep Innpackt så att du skadar mer och skoten skjuter igenom väggarna bättre.

Det finns flera olika modes online och den vanligaste är Deathmatch där två lag ska döda varanndra. edan finns det Search and Destroy där ett lag ska försvara två punkter medans det andra laget ska förstöra dem. Detta gör man genom att planta en bomb, när man dör får man snällt vänta till nästa runda och lyckas bättere då.

Call of Duty 4 är ett måste för alla krigs älskare och du kan få spelet för en billig peng nu. KÖP.

Medlemsrecensioner160
Samlat betyg: 9.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10