Svenska
MEDLEMSRECENSION

Bioshock

Bioshock är mitt absoluta älsklings spel.
Spelet är rätt stort, man får hålla i ungefär 10 underbara vapen och du kan faktiskt uppgradera dem allihop men det finns bara 2 uppgraderingar till varje vapen men vem bryr sig dem blir "pimpade" alltså snyggare och tar mer skada på fienderna, bättre räkvid, bättre presision på vapnena. någonting man måste tänka sig för om man ska döda en big dady man ska ha mycket liv och sklott som går igenom metall. Han bär på en little sister som du måste harvesta eller rädda för att få adam som man måste ha för att köpa plasmids te.x.

Man har ju såklart en health bar och en mana bar en magi bar då alltså man fyller ju på liv med medic kits och så kan man även hitta bandage, chips, alkohol, och annat.
Man fyller på sin magi med något som heter EVE HYPO som du sprutar in i armen.

Sen finns det ju plasmids ungefär magier som man köper i en liten kiosk.
Man sprutar eld med handen is, el,
och massa andra coola grejer.

Man har olika slots för olika magier och grejer så man blir bättre på te.x att hacka turrets, säkerhets kameror maskiner, kiosker.
Eller få att man får mer liv av medic kits eller mer magi av EVE eller att man tar mindre skada av vissa vapen eller el eller eld.

Spelet börjar med att du sitter på ett flygplan och tittar på något kort av din son eller någon
Nästan på en gång på en gån "kraschar" planet ner i havet och in i rapture vill inte berätta mer för dem som inte har det.

Mitt + är grym grafik, bra vapen, stort, mycket sköna fiender.

Mitt lilla lilla minus är att det inte finns ett online läge och att spelet är lite kort.

Hoppas att det hjälper dem som har tankar om det.

Medlemsrecensioner88
Samlat betyg: 9.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10