Svenska

softpotatisens hälsning

Jag är en knasig artonårig tjej som oftast sitter fastklistrad vid datorn eller xboxen och ses ofta med en Mer i handen. Men ibland händer det att en kompis tar bort superklistret och får bort mig där i från. Men när dem inte gör det så är det The Sims 3 - spelen på datorn som gäller och främst Assassin's creed-spelen på my beloved Xbox360.

Jag äger alla Sims 2-spelen men jag har inte lagt till dom eftersom att alla Sims 2-spelen inte finns i Gamereactors "spelsystem".

Spel som spelas mest nu;
på 360; Assassin's Creed Revelations
på PC; The Sims 3 Husdjur
på Wii; Mario Kart

Senaste spelinköp; Assassin's creed Revelations (vann!)

Spel jag mest ser fram emot; Assassin's Creed III!!!

Förmodligen nästa inköp; Ny Guitar Hero Metallica skiva. Min är paj, jävla skit.

Spel som jag ska köpa; Assassin's Creed III, Far Cry 3,

Favoritspel; Alla Assassin's creed-spelen (absoluta favoritspelen!), Guitar hero Metallica, The Sims 3-spelen & Call of Duty-spelen.

Highlight i livet: November 2011, vann Assassin's Creed Revelations Collector's Edition fem dagar före releasen! En av de lyckligaste stunderna i mitt liv, åter igen, ett stort tack Tecrom!

Tack allhopa för mina stjärnor!

Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: Perluck
  2012-03-10 19:15
  Nämen kolla! Du är tillbaka
   
 • Skrivet av: killermm
  2011-12-06 11:36
  Vilket Fable tycker du är bäst? Själv så gillar jag ettan bäst.
   
 • Skrivet av: Oxpost
  2011-11-30 21:44
  X antal dagar för sent, men grattis till vinsten!
   
 • Skrivet av: NintendorRemote
  2011-11-18 11:18
  Varsegod, jo jag gillar spelet har kommit halvägs kanske, det äger fast Desmond sakerna suger lite faktiskt, men det är kul att spela som Altair och Ezio det är kul när han klär ut sig till musiker han sjunger jätteilla
   
 • Skrivet av: Perluck
  2011-11-17 20:33
  OMG! Var ju ett decennium sen sist känns det som, hur äre med daj? Lugnt, du har säkert varit upptagen med annat. : ) Hur är det?
   
 • Skrivet av: Nooboo
  2011-11-11 12:20
  Så du är mer av ett Assassin's Creed fan än mig och mina 3 assassin's creed fans på ps3?

  Hörde btw att platina bucklan till Assassin's Creed revelations ska heta "Erövrare"...

  Brotherhood var "Julius Caesar"... ACII = Mästerlönnmördare.

  Har du lyckats knipa "Il principe"? Synd att ni inte fick "Copernicus konspiration" dlc... det är ju ps3exklusivt.

  Tillagt 2011-11-11 12:21:
  Grattis till vinsten... Själv har man en ACII hoodie med Ezio tryck (och live by the creed)
   
 • Skrivet av: NintendorRemote
  2011-11-11 10:44
  Hej grattis till vinsten, man är lite smått avundsjuk hehe, själv är man också ett stort AC-fan som bokat Revelations, har tvåan och Brotherhood och kommer få ettan.

  Lycka till och ha en trevlig upplevelse med spelet
   
 • Skrivet av: ReanimatedSwede
  2011-11-11 10:05
  Grattis till vinsten!
   
 • Skrivet av: Razorboy
  2011-07-25 21:53
  Hej
   
 • Skrivet av: donpipino
  2011-01-30 21:47
  Hörruduru din lilla filur
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-12-12 16:10
  Ah okej, förlåt.. krya på dig även om det sitter i tankarna eller i cellerna.

  Tillagt 2010-12-12 16:16:
  Ne vet men vilket fall, hoppas det blir bättre.

  Tillagt 2010-12-12 16:59:
  Jodå mår nog bra, mycket fuffens i huvudet bara. Ifall du orkar eller har lust så har jag ju bloggat en hel del sist du kollade in så! Då har du något att göra
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-11-11 20:45
  Wow... ditt intresse för GR verkar ha dött eller hur?
   
 • Skrivet av: tussii
  2010-09-27 20:18
  gud vad sämst på att va online ;) tramsunge, skaffat live ännu? ;)
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-09-23 18:06
  Jaaaaa! Och vad är det där dåliga du pratar om!

  Tillagt 2010-09-23 18:11:
  Oohh jävlar, där grävde jag nog kanske lite djupt.. Då fattar jag vad du menar, förlåt ifall det behövs och beklagar sorgen. Tänkte sen också om du finns tillgänlig på msn oftare? Går alltid att skicka pm med den.
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-09-16 22:14
   
 • Skrivet av: nievo
  2010-07-25 23:11
  Tjo!
  Okej om jag addar dig på xbox-live? Försöker adda många från GR så man kan lira ihop vid tillfällen
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-07-14 23:24
  Ack så försvann du igen Hur är det, och vad har hänt ?
   
 • Skrivet av: Sinkin
  2010-06-28 11:13
  Hallå! Hur är det? Det var ett redigt bra tag sedan vi pratade. Hoppas allt är bra med dig!
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-06-21 00:04
  Äntligen kom ditt svar , äntligen någon kul att samtala med. Jo skolan gick väl rätt bra, jag ångrar mig smått angående betygen, du kanske frågar varför men det är för att jag struntade i förhöjnings uppgifterna som kunnat fått mig att klättra upp till 300 poäng stapeln. Men så vart det ju inte, min summa vart 285p hade ett G i matte då det är min absoluta och tråkigaste svaghet. Ush, hatar verkligen matte, såg inte svaret på NP-matte och vill inte göra det heller. Är bara glad att jag hade ett betyg trots allt.. Aja grundskolan är nu klar och jag skriker efter sommarens slut i hopp om den nya skolan och få göra det man vill pyssla med. Japp, thats teh school story. Nu till det andra.

  Jag har börjat teckna nu igen, är snart färdig med en Na'vi bild (avatar) ungefär som ett porträtt. Snart åker den alltså upp, tills dess får du hålla uuuuuuut! Novellen kan du väl få läsa snart. Sommaren har nu börjat och jag har börjat smårita igen som sagt, blir massor av bilder och jag skriker efter sommarens slut. För jag vill uppleva den nya skolan och falla in i precis det man gillar.. alltså ingen matte. (Hurraaaaa!!!)

  Sommaren har varit fin fin hittils, brun är man, som en pepparkaka. Alltså har man solat nog i princip, har nu "småspelat" Mass Effect, första alltså. Och jag är förstummad, ett helt fantastiskt spel, bokstavligt. Annars har det varit sol och bad givetvis, och grill!
   
 • Skrivet av: Tecrom
  2010-05-23 21:48
  Hjälp! Sen när införskaffade du sådär många spel på en och samma gång senast?
   
 • Skrivet av: tussii
  2010-04-05 23:11
  Jag kollade mitt "krypin" och gästbok precis. Där hade du skrivit. I barely remember you, men jag har för mig att du var trevlig.

  Så, är du trevlig?
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-03-26 23:04
  Jag blir så otroligt glad, leendet växer i ansiktet när man läser. Tack

  Jo du, hur var din matte i nationella? För jag är lite si sådär oroad. Matte är verkligen mitt värsta ämne, och det är det jag är svagast i, trots att jag gillar fysik och No ämnena. Vart äntligen färdig med ett skolarbete.. tog sin lilla tid och stressen satt och tuggade på mig under 3 veckor. Panik tillfälle.

  Ja! Estet äger, det handlar om passion, allt handlar om hur mycket tid och känsla man lägger ner på arbetet. Alla kan rita, alla ritar dåligt i början. Jag små flinar åt mina bilder från 1-2:an som jag hade en relativt snyggare bild av i huvudet. Men som total krossades när jag fick syn på de gamla bilderna. Ett gott skratt som sagt.

  Fick nyligen en kompis att rita, och jag har märkt hur han blivit sjukt mycket bättre när han har fått klottra på de bilder jag inte blir mig om, han utvecklar sig fort. Är riktigt förvånad, det är verkligen inte stora gap mellan nybörjare och ganska bra tecknare.
  Jag vet inte hur bra jag är, helt okej antar jag men jag fortsätter no matter what, vill gå estetiskt för att kunna utveckla tecknandet med nya tekniker och tips.

  Jag vart så sjukt glad när jag vaknade idag (trots försovningen på 3 timmar), solen sken och himmelen spred sommar känslan med sin klarblåa färg. Men snön var givetvis kvar.. när jag gick ut ur huset så kände jag en sak direkt när jag gick ut igenom dörren. Det är för varmt. Så jackan slängdes av och ut gick jag med tröja! Det börjar likna nått helt enkelt, äntligen.

  Jag vann en tävling nyligen, DN's klimat tävling. Vet du vad det är tro? Jag tjänade ihop 15 000 till klassen varav 1 tusen fick jag som tack. (skoltävling) Så jag är riktigt nöjd, jag publiceras i tidningen på tisdag, och jag tror verkligen att din initution av mig kommer krossas. Personer kan misstolkas rejält med tankar, det har hänt förr. Jag skrev en novell och jag hoppas att du gillar den, för att du SKA norpa en bilaga.

  Ja annars finns det inte så mycket att säga, mycket plugg, mycket glädje och mycket som händer i huvudtaget för tillfället. Jag längtar till gymnasiet, ny klass, ny gemenskap och kanske möjligheten till att hitta någon speciell, äntligen. Snart så! Inte mycket kvar!

  (lika långt hihi!)
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-03-13 00:11
  Blir så hiskeligt glad när jag ser "du har en påminnelse" uppe över mitt krypin, och léendet växer fram när jag ser att det är du igen. (!)
  Ja det är minst sagt jobbigt, jobbigt jobbigt jobbigt. Bara plugg och nationella rullar in samtidigt ush, fy!

  Tackar för komplimangen, piggar upp mig ännu mer trots att jag sitter uppe med halvdöda ögon.. När jag började nian så var jag så sjukt peppad inför gymnasiet. Ny klass, nya vänner, gemenskapen skulle vara bättre och allt. Men den drömmen krossades brutalt när man återvände till grundskolan och insåg att det var ett år kvar.. *pust*

  Aja det är kul att det går bra för dig, du får mig att längta ännu mer Ja du, estetiskt lockar en verkligen. Sång, musik allt detta älskar jag. Bild och form samt dans och film precis som du sa, intresset brinner där inne.. nånstans. I mitt fall så vart det bild då jag älskar att teckna, och ser det som ett val då jag älskar att skriva berättelser och noveller poetiskt. Men skolan är dock inte det stora problemet, SNÖN! Hatar det verkligen, man tittar ut genom fönstret och ser strolen stråla, men när blicken sakta åker nedåt så dör humöret lika fort..

  Sjunger du möjligtvis någonting hemma? Jag sjunger för fullt, även om det inte låter bra. ^^

  (whopsie, långt xD)
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-03-11 18:31
  Du kommer åstadkomma en hel del Ja det e fin fint, mycket plugg bara och gymnasie intagnins uppgifter fortsätter rulla in.. (Söker estetiskt) så ja, jag har inte mycket tid men jag kollar då o då ifall nån besökt min brevlåda här på GR

  Ja det var ett tag sen, du kommer in bland jämna mellanrum Jag finner mig själv framför plugg bordet all days long men även skrikandes efter sommaren...

  Kul att du hörde av dig
   
 • Skrivet av: Perluck
  2010-03-06 21:18
  Tackar för att du började följa min live feed, det fick mig att börja använda det . Hur är det med dig? Det var längesen vi "talades" vid.
   
 
 
Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy