Svenska

matlens hälsning

http://se.playstation.com/

Senaste foruminlägg
Gästbok

För att kommentera måste du vara inloggad. Om du inte är medlem än - bli medlem nu!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Skrivet av: Jakkal
  2012-08-15 15:43
  Vafan Är så sjukt sugen på en liknande tripp.

  New York är härligt. Minns inte att det luktade så illa, men det var kvavt, svettigt och i allmänhet jävligt när det var högsäsongsvärme Cool stad, trevligt och hövligt folk vill jag minnas.

  Grattis! Vilken grej Äktenskapet räknas i Sverige också eller?
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2012-08-15 14:15
  Jag är fortfarande go' & gla' Den andra bilden är några år gammal nu..
  Jag vet inte varför jag ser arg ut, men jag tror det har med solen/motljuset att göra. Tagen i Varberg för några veckor sedan, var och såg Kent i slottsruinen där. Fin stad. Var där och såg dem ihop med tjejen.

  Har du varit utomlands eller? Inte en roadtrip i USA igen väl? Då blir jag arg (läs avundsjuk ) Inte sett till dig på PSN på länge.
   
 • Skrivet av: Rösti
  2012-06-01 21:35
  Tack så mycket!
   
 • Skrivet av: wushudanne
  2012-03-22 09:20
  Haha... Jo, alla är välkomna.
  Info finns på min hemsida:
  http://danielkarlsson.org/
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2012-02-23 11:17
  Jag kan inte se mina Vita-trophies när jag är inne på PS3:an lokalt heller, men de registrerar mot min profil och bygger på min level. Det lär förmodligen komma en firmware till PS3 inom kort som gör Vitas trophies synliga. Det ser ju bara märkligt ut om ens level stiger utan att kunna se varför.

  Jag har inte surfat så mycket än, rent grundläggande finns det potential men rum för förbättring. Man zoomar och scrollar runt på samma sätt som på Apples touchprodukter.
  Den har Flashbekymmer, Youtubevideos funkar exempelvis inte alls i dagsläget vilket är under all kritik. Påtryckningarna lär bli enorma så det släpper man säkert en app för om man inte lägger in stödet direkt i webbläsaren. Apps för Facebook, Twitter m.m. finns redan.

  Dessutom måste man optimera scrollen i webbläsaren, när man drar omkring med fingret över en sida så får man en massa tråkiga grå/vita rutor hela tiden där sidan inte läst in. Det verkar som om en sida inte läses in helt från start, utan det sker i takt med att man drar omkring med fingret, även om man scrollar till en del av sidan man redan varit på. Det ger ett trasigt screentearing-intryck även om rutorna försvinner efter någon halvsekund. Webbläsaren måste förbättras på flera områden.

  Överlag älskar jag Vitan. Som bärbar konsol är det den bästa jag haft och jag hoppas att den når den framgång den förtjänar, samt att Sony tar tag i de få irritationsmoment som tar ner helhetsintrycket. Konsolen är ju kraftfull som satan så jag tvivlar på att de bekymmer som finns är hårdvarubegränsingar, det rör sig nog snarare om mjukvarubuggar och barnsjukdomar.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2012-02-22 17:48
  Jag gillar den som fan Smått helig upplevelse att leka med nya prylar. Rappt och lent gränssnitt, skarp skärm.

  Jag vet inte om troféerna synkar in på PS3-listan. När man kollar trophies på Vitan så är det uppdelat mellan Vita och PS3, men det är nog bara för smidighetens skull så man snabbt och lätt kan kolla respektive system.
  Jag har ju mitt PS3-konto på min Vita och den visar ju den level jag har på PS3, så förmodligen bygger det på.
  Ska testa att synka och se vad som händer sen, den dog precis nyss, halvt laddad från fabrik.
  Plockat några troféer i "Välkomsthallen" som ligger förinstallerat på LiveArea (konsolens user interface med bubblorna). Ett "lär känna systemet"-program/spel med olika småspel som avhandlar konsolens diverse kamera och touch-funktioner.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2012-02-15 12:33
  Jo lite så, framförallt när Asus bygger laptops.
  Den här är ju dock i cirkelslipat aluminium
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2012-02-15 10:18
  Den där såg faktiskt inte alls dum ut. Det enda som stör mig spontant är att det är en produkt från Asus. Är nog lite försiktigt märkesskadad och patriotisk när det kommer till udda fabrikat.
  Asus gör ju inga dåliga grejer och är ju enorma inom datorkomponenter/laptops m.m. så de kan säkerligen bygga tablets också.
  Får invänta och läsa några recensioner, men fan vet om det inte blir en sån där vad det lider. Dockan med tangentbord är ju smart dessutom. En hel del kräm tycks den ju bjuda på också med det nya Tegra-chippet.

  Klämde på en Sony S1 Tablet igår och den var inte heller så pjåkig, känner att jag behöver pilla på lite olika produkter inom kategorin och inte stirra mig blind på "trendiga iPad". iOS är ju som konstaterat en flaskhals på många sätt.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2012-02-06 14:58
  Noooooooo....

  Men jag tyckte det var lite roligt så förhoppningsvis säger det en del om ens sinne
   
 • Skrivet av: Rösti
  2012-01-26 15:52
  Gällande NeoGAF: Administratören bestämmer beroende på vilken internetleverantör du använder samt vilket användarnamn och e-postadress du registrerat dig med om du får access eller ej till att skriva inlägg och trådar etc.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2012-01-09 12:38
  Yes box, har sett att du har spelat Stranger's Wrath Du har varit galet effektiv nu under jul-rushen, jag ligger ju en halv level efter dig

  Jag har knappt haft tid att spela på sistone, umgåtts mycket med tjejen och bor i princip mer hos henne än hemma. Det kryper lite i mig, mitt spelintresse har ju inte dött, har så mycket som ligger som måste spelas igenom. Synd att hon inte är lika spelintresserad som din donna

  Det var ju lite synd angående Stranger's Wrath, det ligger ju ändå och skvalpar ganska högt på betygsskalan hos flera spelsidor. Jag vill ju dock ge det en chans så småningom

  Jag fattade knappt vad som var den nya siktesinställningen i Uncharted 3, men jag antar att det är den som heter "alternativ"? Det som var förinställt gick ju knappt att sikta diagonalt med.

  Jag sög ner episoderna av Back to the Future i veckan men har inte testat än. De körde ju fem episoder av Sam & Max (gratis) som en del av "12 Deals of Christmas" i mitten av december också, har det installerat men inte testat heller. Missade du det så ligger de i min Download History
  Jag vill minnas att jag läst ett antal inlägg här på GR från dig angående peka-klicka från den gamla goda tiden, 'LucasArts-eran' är ju kult så det nya Sam & Max kanske kan vara lite nostalgiskt.
   
 • Skrivet av: Nooboo
  2011-12-23 22:13
  Så du försökte dig inte på Hardcore i Dead Space 2 igen... Jag fick nog efter ett par försök. "Come in, Isaac!" för 3:e gången i rad var bedrövligt att höra...
   
 • Skrivet av: Nooboo
  2011-12-20 16:19
  För att inte nämna beskydda den där snubben som bar på en grej... det var trixigt med
   
 • Skrivet av: Nooboo
  2011-12-20 11:55
  jag tycker det beter sig konstigt i co op... co op karaktärerna rör sig inte normalt... och så rör de inte på munnarna heller när man ropar på varann... lol...

  har du klarat av superhuman? det var trixigt i "gropen" där man blev anfallen av grimmare.
   
 • Skrivet av: Nooboo
  2011-12-19 17:19
  Som om du skulle spela Resistance 3 igen, i första taget, efter att du tagit platina...

  Jag kände att jag inte skulle det, och bytte in det medan det hade bra inbytesvärde.
   
 • Skrivet av: YawN
  2011-11-01 13:40
  Tips om spel i LBP anda med co-op (4pers):
  -Ratchet & Clank: All 4 One [inte sett från sidan dock, och innehåller vapen, men gick hem hos tjejen och syrran]
  -Disney Universe [Har inte testat än, men har fått 7/10 av IGN så ska var bra förhoppningsvis. 4 spelare i co-op]
  -Rayman Origins [Släpps 24/11 och är väl mest lik LBP av spelen på den här listan, sett från sidan, handmålade miljöer och 4 spelare co-op]

  Hoppas det hjälper
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2011-10-17 16:46
  Nu är jag på plats

  Tillagt 2011-10-17 16:55:
  Vi kanske skulle kunna göra det ikväll om du finns tillgänglig?
  Vi skulle ju kunna sköta eventuell korrespondens via gästboken här när du trixar

  Tillagt 2011-10-17 17:00:
  Jag kan gå in och ändra till något smidigt, skickar lösen via PM på PS3:an.

  Edit: Absolut, skickar ett SMS.

  Tillagt 2011-10-17 17:11:
  Jag skickar ett lösenord inom 5 minuter.

  Tillagt 2011-10-17 17:21:
  Du kan ju hojta till i min gästbok när du aktiverat. Förmodligen är du redan klar

  Tillagt 2011-10-17 17:33:
  Finemang
  Då fick vi svar på den konstellationen av aktiverings-virrvarr
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2011-10-04 13:46
  Det är om dig man kommer skriva lovsånger om en vacker dag
   
 • Skrivet av: Pard Madrid
  2011-10-04 07:52
  Jag kommer skicka ett PM till dig när jag kommer hem i kväll, med mer info om varför jag blev övertygad till slut. Om du är intresserad.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2011-10-03 21:59
  Det låter som en bra disk, men jag googlade och fick nys om ett litet bekymmer.

  Uppenbarligen så måste hårddisken vara 9.5mm tunn för att den ska glida in i facket på PS3:an. Jag tog för givet att 2.5" var det man behövde sikta in sig på, men de diffar tydligen lite i storlek. Den du länkar verkar vara 15mm (enligt Seagate's hemsida, på webhallen uppges 14,8mm) så det blir nog marigt då.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2011-10-03 17:11
  Vet inte vad jag ser fram emot mest, spelen eller det smakrelaterade Stort tack för allt

  Angående ICO Collection, som det ser ut verkar det ju inte erbjudas i digital form, så det köper jag förmodligen i butik så småningom. Men jag håller på det lite, det kommer ju så många spel nu i Oktober som får förtur. Beställde precis Rage och Dark Souls, sen blir det Arkham City m.m. vad det lider.

  Hur som helst så är du inte skyldig mig nåt om du skulle få för dig det. Är otroligt glad över Alice och DA2, så jag tar PSN-notan nästa gång också

  Tillagt 2011-10-03 17:47:
  Skål för det

  Angående DS2 hardcore så var det svårare psykologiskt än att faktiskt spela, trodde utmaningen/fienderna skulle vara värre. Det jävligaste var paranoian över att spelet skulle hänga sig, att strömmen skulle gå eller liknande.

  Det besannades (typ) när jag kom till kapitel 8, precis bredvid sparstationen där jag skulle spara fastnade jag i en vägg(!) och kunde inte komma loss. Jag har nog aldrig varit så arg, försökte sprattla mig loss i över en timme genom att svinga och stampa med karaktären, men i helvete att det gick. Tungt att behöva trycka reset under såna förhållanden, tappade ett pass på 7 timmar. Men det gick ju vägen till slut
   
 • Skrivet av: matlen
  2011-10-03 15:55
  Note to my self:

  Glöm inte att skriva i rätt gästbok vid svar.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2011-10-03 14:46
  Tjillevippen
  Såg att du gjort klart Dragon Age 2, vilket får mig att misstänka ett avbrott från Splinter Cell-spelen.
  Har du något att spela nu? Tänkte annars om du var sugen på God of War, det är bara att hojta till när du vill ha dem.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2011-09-15 15:08
  Nej det ska inte vara några konstigheter att göra en backup på extern hårddisk, byta hårddisk i PS3:an och sedan återställa backupen på samma PS3.

  Backup:en blir ju krypterad av diverse skäl så att den bara kan återställas på samma maskin den skapades på. Annars hade väl folk distribuerat backuper via torrent på nätet och spridit spel den vägen.
   
 • Skrivet av: Jakkal
  2011-09-14 19:21
  Jag köpte dubbel-packet förut. Huruvida framtida HD Classics släpps digitalt återstår väl att se, men om ICO Collection släpps på det viset så vore ju det mumma

  GoW-spelen var förresten ganska stora, det ena var 7,5GB och det andra strax över 9GB.
   
 
 
Cookie

Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy