Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

JBL Reflect Mini NC

Hegevall har tränat på gymmet likt en svettig liten dåre med JBL:s senaste Bluetooth-snäckor i öronen och har nu delat ut betyg...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Namnet på dessa fenomenala bluetooth-snäckor är obegripligt. Reflect? Mini? De reflekterar ju till att börja med ingenting och de är ju heller inte särskilt små. Snarare rätt väl tilltagna i storlek och påminner en del om hur de briljanta Sennheiser True Wireless Momentum är utformade. JBL Reflect Mini NC är den nya träningsluren från JBL och den är således (naturligtvis) vattentät och mer stöttålig än till exempel JBL 300TWS (som jag använt flitigt det senaste halvåret). Jag har testat dem under cirka åtta dygn nu, både vid datorn, i sängen och på gymmet. Till allt från AC/DC till Vulfpeck, John Mayer, Led Zeppelin, Youtube-gluttande och ett par filmer. Och jag har verkligen inte särskilt mycket att anmärka på, alls.

HQ
JBL Reflect Mini NC
De finns i krämvitt, svart, grått och blått.

Dessa snäckor erbjuder sju timmars batteritid per laddning och två laddningar per omgång i det medföljande fodralet. Väl godkända siffror, såklart. De levereras med aktiv brusreducering och JBL-funktionen Smart Ambient som är ett transparens-läge för den som vill välja hur mycket utomstående ljud som ska leta sig in i öronen när man lyssnar på sin musik. De är som sagt åt det något bulkigare hållet rent designmässigt men det ser inte jag som någon egentlig nackdel då de sitter snudd-på perfekt i mina öron och den inkluderade lilla öronfenas som man liksom fäller in under ena fliken runt örats övre del, gör att de sitter superbekvämt och aldrig trillar ur skallen. Jag har cyklat motionscykel med dem i öronen, sprungit lite, kört assault bike och headbangat till Painkiller med Judas Priest, och ännu inte tappat någon av snäckorna.

Brusreduceringen är knappast revolutionerande bra här, men ytterst duglig. På gymmet framförallt är det trevligt att kunna blocka bort deras egen hemska musik som skvalar ur högtalarna (Samir & Viktor, bland annat - vilket inte sällan får mig att vilja lägga samtliga 16 stycken 25-kilos-viktskivor på huvudet och bara försvinna in i en dimma av icke-existens. Snäckorna ansluter supersmidigt och snabbt till min Iphone, parningen gick på en sekund och jag har haft noll bekymmer med funktionaliteten i dessa suveräna snäckor.

JBL Reflect Mini NC
JBL Reflect Mini NC tål vatten och stötar, erbjuder grymt bra batteritid och aktiv brusreducering.
Detta är en annons:

Ljudet då? Typiskt för JBL är ljudkaraktären köttigt mustig, bastung, lekfull och spelglad precis som vanligt. Lite ås Bose-hållet med en krydda av Beats, men med mer kontroll, bättre separation och helt enkelt roligare, vilket gör att jag aldrig blir lyssningstrött av JBL:s grejor, och aldrig känner mig tvungen att dyka in i någon slags EQ-app och mixtra med ljudinställningarna. I slutändan råder det för egen del ingen som helst tvekan om att nysläppta JBL Reflect Mini NC är en strålande snäcka som sköter sitt jobb på bästa tänkbara sätt. Tåliga, ergonomiska, bekväma, superenkla att hantera med brutalt fin batteritid och kalasbra ljud. Jag byter härmed ut mot Sennheiser True Wireless Momentum i min gymväska, och kör på dessa istället, framöver.

09 Gamereactor Sverige
9 / 10
+
Superb batteritid, lysande ljudkvalitet, enkla att installera, para och äga, vattentäta och stöttåliga
-
Något bulkig design
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

3
JBL Reflect Mini NC

JBL Reflect Mini NC

HÅRDVARURECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Hegevall har tränat på gymmet likt en svettig liten dåre med JBL:s senaste Bluetooth-snäckor i öronen och har nu delat ut betyg...



Loading next content