Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Razer Destructor

Pengar över eller sjukt intresserad av dyra och mycket tunna bitar grå plast? Då är Razers nya mördarmatta Destructor något att titta närmare på.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Tillverkare av musmattor har ständiga problem att hitta nya vinklar att marknadsföra sina produkter med. Ett känt varumärke hjälper alltid och här har ju Razer ett plus.

HQ

En annan vanlig modell är lyxigt läckra förpackningar. Något som ska få oss att glömma att det är en platt bit plast vi köpt för ett par hundralappar. Även här ligger Razers Destructor bra till med ett snyggt, praktiskt och förstärkt nylonfodral med hårda väggar.

Sist, men inte minst är det oerhört viktigt att ha en flock kända proffsgamers säga att mattan kicks ass. Inte heller här gör Razer oss besvikna utan har ett antal kända klanloggor på förpackningen.

Nog om den något ironiska inledningen. Tycka vad man vill om dyra musmattor, men gillar man prylar och känner att schyssta verktyg är viktigt för att få den rätta känslan så är det inget konstigt med att köpa en dyr musmatta.

Mattan för dagen är av hårdplasttyp med en något ruggad yta. Den är rätt stor, vilket är klockrent (om man inte har dåligt med plats) samt så pass tunn (2,3 mm) att det känns naturligt att vila handleden mot den.

Detta är en annons:

Razers nya Destructor-matta har det mesta jag eftersöker hos en bra musmatta. Ett ytunderlag som passar de flesta tassmaterial som finns på moderna spelmöss. Ett bra antiglidmaterial på undersidan så att mattan sitter som klistrad mot skrivbordet. Sist med inte minst så få jag den där lilla extra förtroendekicken av att min dyra spelmus har något rikigt bra underlag att leka på.

Razer Destructor
Razer DestructorRazer DestructorRazer Destructor
08 Gamereactor Sverige
8 / 10
+
Stor, bra yta och stabilt fäste mot bordet. Lyxig förpackning.
-
Kostar som en ny mus.
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter

Razer Destructor

Razer Destructor

HÅRDVARURECENSION. Skrivet av Martin Forsslund

Razer Destructor är stor, grå och passar utmärkt tillsammans med en bra gamingmus



Loading next content