Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Desktop MX 3200 Laser

Logitech har ett gediget sortiment av mus/tangentbordskombinationer. Den här gången tittar vi närmare på deras snyggt svarta och lasermusbestyckade MX 3200

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det är alltid bekvämt att köpa ett tangentbordspaket med mus. Man får två enheter som matchar varandra och passar bra ihop på skrivbordet. Nackdelarna är att har man gaminghöga krav så finns det få paket där både musen och tangentborder håller tillräckligt hög kvalitet.

HQ

Paketet håller Logitechs nya hi-tech-aktiga designspår mycket bra. Jag gillar det skarp och känns som en bra och lagom kompromiss mellan tufft kantigt och ergonomiskt mjukt.

Tangentbordets knappar är av halvhög typ. Alltså inte så låga som på en laptop, men inte heller så höga som hos ett normalt tangentbord. Jag tycker att känslan i knapparna är ett av de främsta skälen till att välja ett MX 3200 Laser-paket, den är på topp. Tyvärr så finns det en zoomfunktion för Windows via ett touchreglade på tangentbordets vänstersida. Det är en smidig lösning så, men den är allt för lätt att komma åt av misstag. Speciellt när man spelar och sköter mycket tangentbordsbankande på den vänstra sidan i WASD-området.

För den som gillar att använda Skype eller likande för röstsamtal finns det telefonreglageknappar under det numeriska tangentbordet. Smart. Tangentbordet stoltserar även med en digital klocka och de vanligaste knapparna för att ljudvolym, play, stopp och så vidare.

Musen är även den klart godkänd. Den har två tumknappar och samma funktion för att zooma in i windowsprogram. Här sitter zoomknapparna mycket bättre till och är inte i vägen när man spelar.

Detta är en annons:

Logitechs MX 3200 är en bra kompromiss för den som vill ha det snygg och trådlöst på skrivbordet. Tyvärr är ingen av enheterna uppladdningsbara och det är många av konkurrenternas. Man ska ha klart för sig att det här inte är speciellt framtaget för spelare, men fungerar ändå hyffsat. Ett plus som jag ser det är att tangentbordet inte är så svulstigt stort att det tar upp för mycket plats på det redan trånga skrivbordet.

Logitech Desktop MX 3200 Laser
Logitech Desktop MX 3200 LaserLogitech Desktop MX 3200 LaserLogitech Desktop MX 3200 LaserLogitech Desktop MX 3200 Laser
07 Gamereactor Sverige
7 / 10
+
Snygg, bra mus sköna tangenter
-
Lätt att komma åt scrollytan av misstag. Ej uppladdningsbar mus
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter



Loading next content