Svenska
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

SJK Esports vann finalen av säsong tre

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Du kanske har lagt märke till att vi publicerat ett antal artiklar om vår stora nordiska CS:GO-turnering under den senaste tiden. Det finns en bra anledning till detta, eftersom hundratals coola team i fyra länder ständigt har kämpat om prispotten på närmare 25 000 kronor.

Nu har den tredje säsongen avgjorts och vi vet nu vem den slutliga segrarna är. Faktum är att den stora finalen var det längsta spelet som någonsin spelats i Gamereactors CS:GO-turneringar, där SJK Esport så småningom vann med marginaler över Slackboys. Men Slackboys återvände inte hem tomhänta, för efter en utmattande match genom tre banor med galna mängder övertid kunde de trots allt åka hem med ett pris på 10 000 kronor. Det spelades hårt, brutalt och tight på banorna Nuke, Train and Mirage. Tredje plats, och därmed fem läckra HP-headset, gick till Team V2, som slog Hold_Hurtig i en väl spelad, men lyckligtvis inte så lång match.

Striden om Wildcard direkt till första divisionen nästa säsong låg mellan El Sadoor Esport och Comvibrationem Manu. Här vann Comvibrationem Manu El Sadoor Esport men var tvungen att kämpa hårt för att få segern hemma på Mirage. Tredje plats gick till Dremt, som gjorde en tuff 16-2 på Overpass mot Kryptisk, men fick nos på segersötman på Inferno.

Som alltid kan du läsa mycket mer om vår CS:GO esports-turnering här och vi hoppas att du kommer att delta igen till våren då vi drar igång säsong fyra.

Du kan se hela den sista liveströmmen nedan:

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content