Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

Eleague kör en välgörenhetsevent för Call of Duty: Black Ops 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Välgörenhetsorganisation Call of Duty Endowment - en ideell organisation som hjälper krigsveteraner hitta arbete kör en tre dagar lång livestream för att fira premiären av kommande Call of Duty: Black Ops 4.

Rubbet kallas "Call of Duty: Black Ops 4 x Eleague Codnation Challenge for Vets " - kommer att äga rum lördagen den 13 oktober på Eleagas arena i Atlanta, som börjar kl 17:00 med live täckning presenterad på deras Twitch-kanal.

Arrangemanget kommer att se tre lag om fem slås ut i multiplayer och Blackout, varje lag består av medlemmar av communityn och professionella spelare, med "casters" som lagkaptener.

Naturligtvis kommer det att finnas chanser att donera till Call of Duty Endowment också direkt via strömmen och Eleague kommer att fånga de bästa stunderna till evenemanget för en treparts-serie som sänds fredagen den 26 oktober klockan 23:00.

Call of Duty: Black Ops 4

Relaterade texter

0
Eunited vann 2019 CWL Finals

Eunited vann 2019 CWL Finals

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Första CWL-finalen har nu avsluts i Miami där deltagarna slogs om $1,25 miljoner. Eunited och Gen.G möttes där och förstnämnda segrade alltså i slutändan, och det var...



Loading next content