Svenska
Gamereactor
esports
For Honor

Ubisoft och ESL lanserar For Honor Hero Series

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har nu sjösatt For Honor Hero Series, en ny internationell turnering som körs tillsammans med ESL och som startar imorgon till samtliga format i både Europa och USA. Veckotävlingar kommer köras som en del i Hero Series och efter det kommer de 16 bästa spelarna delta i ett live-event den 12 augusti i Burbank, Kalifornien, med $10 000 i prispotten.

Målet, enligt pressreleasem, är att Hero Series ska få den kompetitiva grenen av spelet att växa genom att låta alla spelare delta i turneringar en mot en under fyra veckors tid där registrerade spelare får poäng baserad på sin ranking efter varje turnering. Toppspelarna koras sedan utifrån detta.

Som med all esport handlar det inte bara om att spela, utan om att titta och du följer Hero Series på antingen Twitch eller Youtube. Ubisoft säger också att Hero Series kommer att utvecklas och växa efter turneringen med hjälp av feedback från deltagare och publik.

Sean Charles från ESL hade några väl valda ord angående detta att förtälja:

"At ESL we are committed to growing the esports landscape and For Honor's competitive ecosystem has been something we've all been looking forward to. With the For Honor Hero Series and the addition of ranked mode, there is a lot in store for future For Honor players."

Hero Series letar för övrigt efter en caster som kan vara med och analysera under finalerna i Burbank. Vill du pröva lyckan så skicka in ditt ljudklipp till denna länk.

Vill du registrera dig, så gör du det här. Fungerar For Honor för esport, tycker du?

For Honor
Photo: ESL and Ubisoft

Relaterade texter

For HonorScore

For Honor

RECENSION. Skrivet av Björn Ragvald

Björn har dragit på sig riddarrustningen, slipat sitt bredsvärd och spenderat mer tid än vad som nog är rimligt i For Honors stenhårda värld för att till slut sansa sig för betyg

0
For Honor passerar 35 miljoner spelare

For Honor passerar 35 miljoner spelare

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som otaliga spel redan bevisat är det mycket svårt att både lansera och underhålla en live service-titel under lång tid. Ett spel som dock yckats över all förväntan är...

2
Prince of Persia utannonserat till For Honor

Prince of Persia utannonserat till For Honor

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft har inte exakt varit sparsamma med att låta sina populära serier gästspela i For Honor, så dagens utannonserande lär inte bli någon enorm chock. Från och med nu...



Loading next content