Svenska

Ang. Hur överlever spelstudios?

  • Insänt av: Lyon

En annan anledning till varför företag kan överleva så pass länge utan att släppa ut nya spel är för att deras spel fortfarande säljer som smör. GTA V uppdateras konstant och man kan köpa en uppsjö av diverse olika expansion packs och addons.

Man är med andra ord även rädd för att kamibalisera sin egna försäljning. Skulle GTA VI släppas, så skulle rockstar sluts tjäna pengar på GTA V som redan har en så stor community. Det skulle ta flera år för ett nytt spel att komma upp i samma antal spelare.

Så oftast är det inte ekonomiskt lönsamt att släppa ett spel. Speciellt om man riskerar att konkurrera mot sig själv

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev