Svenska

Half-Life är nog överskattat?

  • Insänt av: Lyon

Hej Petter. Har spelet igenom alla Half Life spelen inklusive alla spinnoffs, och tyckte att de var bra, verken sämre eller bättre än de flesta spel. Så jag förstår inte riktigt fanatismen bakom denna spelvärld då det i mina ögon egentligen inte tillför något nytt eller något annorlunda från resten av spelvärlden. Det är ju samma linjära strukturerade skriptade koncept som alla andra, du går från punkt A till punkt B, skjuter genom en drös med fiender, och du blir belönad med liten mellansekvens

Svar

Om man spelar igenom en titel som släpptes sommaren 1998, nu - Är det inte knepigt att man har svårt att se vad som var nyskapande med det. Half-Life och Half-Life 2 är ganska precis så bra som spel överhuvudtaget blir. Makalösa mästerverk, båda två.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev