Svenska
Blog
UFC 251: Usman vs Masvidal

UFC 251: Usman vs Masvidal

Skrivet av Petter den 10 juli 2020 kl 23:28

Det är dags. Snart. UFC 251: Usman vs Masvidal, Fight Island. Matchkortet ser oooooooooooootroligt bra ut, såhär på förhand. Jag har tippat lite, som vanligt. Here goes nathink:

Kamaru Usman vs Jorge Masvidal
Smaschkk! Det blir stryk, här. Branog-åh! Jag är så taggad på denna fight att jag storknar. Detta blir fenomenalt, på alla tänkbara sätt och vis. Usman är brutal. Stark, snabb, uthållig med finfin boxning. En dominant 170-punds-burgare. Men gamle "Brödet" är mer brutal. Han är otäck. Och jag tror verkligen att han kommer att chocka MMA-världen imorrn-natt med en snabb, kvick, våldsam knock.

Alexander Volkanovski vs Max Holloway
Första mötet var direkt jobbigt att se på, med tanke på hur Max såg ut. Oförberedd, slö. Att han checkade exakt 0,00 av Volkanovskis 600 000 bensparkar gjorde knappast saken bättre. Imorrn tror jag på en spänstigt sylvass Max som kommer att norpa tillbaka guldskärpet med råge. Dominant vinst via domslut.

Petr Yan vs José Aldo
José somnar i första ronden. Huvudspark.

Jessica Andrade vs Rose Namajunas
Andrade hade i stort sett bara bonnflyt när hon i den första matchen lyckades klå Rose. I match två håller sig Namajunas undan brottarkasten och skippar att bli spikad på skallen, och vinner istället via teknisk knock i rond tre. Då... Då ser Jessicas ansikte ut som en begagnad köttfärspaj.

HQ