Svenska
HQ
HQ
Two Worlds II, mina bilder...

Two Worlds II, mina bilder...

Skrivet av Zoiler den 7 december 2010 kl 19:43

..lade jag precis upp här:

http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=245397&s
t=90&start=90

Som ni ser är det riktigt snyggt! Detta är på PC, en liten ö som jag åkte ut till (man kan åka segelbåt). Det känns som jag spelat jättelänge och ändå har jag inte rört multiplayer (co-op, PVP) eller villagemode och bara kommit till kapitel 2. Hundratals sidouppdrag.

Kommer skriva en recension så småningom, men helt klart en ENORM förbättring mot ettan.

Har ni spelat det? Kororinpa? (Wii)

Skrivet av Zoiler den 6 december 2010 kl 13:54

Jag skrev en liten minirecension när jag blev klar med spelet. Inte stor eller seriös nog för att lägga i recensionsarkivet, men den kanske passar här:

Kororinpa till Nintendo Wii.

Fungerar ungefär som Super Monkey Ball. Du håller Wiimoten stadigt med båda händerna och vrider och vänder på spelplanen för att få en kula fram till målet. På vägen samlar man kristaller och når checkpoints. Man kan låsa upp flera kulor som alla har lite olika egenskaper eller bara är roliga (pingiviner, grodor, grisar.. låter helt sjukt).

Kontrollen i detta spel är verkligen sylvass och följer ens minsta justering. De excellent gjorda banorna innehåller varierade utmaningar, olika teman och skön musik. Det går att spela igenom spelet två spelare mot varandra så man tävlar om vem som först kommer i mål och spelet håller räkningen på antalet vinster.

Typiskt spel med spelglädje, tyvärr väldigt kort med bara 50 banor. Vill man förlänga speltiden kan man förstås försöka få guld på alla banor vilket är så gott som omöjligt och dessutom låses spegelvända banor upp senare.

8/10

http://www.youtube.com/watch?v=2jrhlTvW1uU


Hoppas någon blir sugen, som sagt ett underhållande spel för två om man gillar sånt. Vad tycker ni själva, ni som spelat det? Lite underskattat. Kontrollen utnyttjas ju verkligen.

Mario Galaxy - skämtar de eller?

Mario Galaxy - skämtar de eller?

Skrivet av Zoiler den 28 juli 2010 kl 20:02

Jag spelade nyss igenom ettan, GOTY 2007 tydligen. Skulle själv ge det runt 8.5.

Men en detalj blev helt gamebreaking för mig mot slutet. När man börjar få slut på stjärnor att ta och måste samla kometer... vem var det som kläckte den ljusa idén att man inte kan spela spelet? För att kunna spela vidare måste man:

* Gå till en j-vla utpressarstjärna till terrorist och betala honom 20 ministjärnor för att han ska flytta kometerna så att man överhuvudtaget kan spela vidare.

* Lyssna på hans äckliga tjöt och animationer. Hans mongolida vrål när han får som han vill. Går inte att trycka bort, bara skynda på.

* Ta sig dit kometen är (likna vid att åka till uppdragen i GTA... WTF), oftast längst upp i hela skiten.

* När man väl klarat en (1) stjärna, så kan man återigen inte fortsätta. Man måste tillbaka till utpressaren.

* rince and repeat

What. The. FUCK? Varför skulle man begränsa tempot i spelet på detta sättet? Det finns ingen som tycker det är roligt att behöva genomgå allt detta. Har jag missat något? Vet att man kan vänta, eller spela en bana så kommer kometerna till slut, men jag vill spela vidare direkt....eeeh?

Sen en annan sak. Hur kan Peach skicka extraliv från sitt fängelse? Hon är inte fängslad alls, vi vet alla vad hon sysslar med... Tröstpris = 1ups.

Och Luigi. Herregud. Ja, vi vet att han är inkompetent, behöver inte göra det så uppenbart.

Jag måste missat något. Help plz.