Svenska

Hittade hit igen =)

Skrivet av zeraph91 den 28 september 2013 kl 19:07

Jahopp, jag har inte varit inne på den här sidan på pinsamt länge.

Hittade egentligen bara tillbaka hit igen efter att jag blev nyfiken om Gamereactor fortfarande var aktiv och jupp, det är det.

Själv så har man väl mest suttit å hobby-skrivit på min egna sajt http://www.gamesathome.se , det är väl mest en rolig grej men ändå kul att titta in här och jämföra åsikter om inte annat!

Blogg-intefacet är fortfarande rätt... bare bones dock.

HQ

Blocket no more

Skrivet av zeraph91 den 20 april 2010 kl 21:11

Fan, stack iväg idag för å kolla på en beggad 360 som en snubbe hade till salu med en massa extra utrustning till för liite överpris kanske, men tänkte pruta.

När man väl kommer dit under bestämd tid så visar det sig att snubben inte ens är där å svarar inte ens på mobilen! man väntar i 25 minuter för å se om man blir kontaktad ens men det blir man inte... men sedan så ringer han efter att man nästan är hemma igen!
Då bestämde jag mig för å köpa en beggad elite från game för 1500 med 6 månaders garanti!

Frustrerande över bensin pengarna som försvann av dagens "sightseeing" tur men det får väl vara...

HQ
360 på ingång!

360 på ingång!

Skrivet av zeraph91 den 19 april 2010 kl 21:24

Nu har man fått en massa slantar i födelsedags present å med de kommer det nu en lätt begagnad xbox 360!
Jag har inte hängt med på den här generationens spel så mycket å nu när det börjar närma sig dagen ajg flyttar hemifrån så tyckte jag att den här lilla investeringen kommer behövas när jag drar iväg till eksjö och blir fullfjädrad 3D animatör och designer!

Sedan skall det även införskaffas final fantasy 13, för ja, jag skiter i hur repetetivt och dumt spelets bekantskap kan vara så länge jag får lite vackra bilder flashande i skärmen!

Tänkte bara slänga upp den här bloggen lite snabbt för skojs skull mest... är inte mycket av en bloggare egentligen, har inte så mycket intresse i det.

Tack å hej, och håll er borta från mina grejer!