Svenska
Blog
Breaking bad

Breaking bad

Skrivet av Zaboo den 9 januari 2014 kl 14:53

När jag ser på någon serie brukar jag oftast hålla mig till den tills den är slut eller i vart fall tills man sätt klart alla säsonger som finns. På senaste tiden har jag och min fru kollat på "How I met your mother", fantastisk serie verkligen med riktigt sköna karaktärer. Men nu finns det inte fler episoder att se för tillfället och serien börjar tyvärr lida mot sitt slut.

Hur som haver, vi behövde en ny serie. Har några gånger tänkt tanken att man borde kolla in "Breaking Bad". Det lät sådär sjukt så att det antingen måste vara dåligt eller riktigt bra. Då flera vänner och bekanta antytt det senare så fick vi igår ändan ur vagnen (gud vilket lamt uttryck) och började titta på första avsnittet. Generösa knappt 60 minuter långt. Så mycket kan jag säga att den verkar sjukt bra.

För er som inte vet vad serien handlar om så kan jag utan att spoila allt för mycket säga att den handlar om en gift kemilärare som har det knapert minst sagt. Denne man får en dag kännedom om en sak som förändrar hans liv och han kommer in på den kriminella banan som knarktillverkare. Bilden ovan sammanfattar första avsnittet rätt bra, tragikomiskt som det är. Så om du liksom jag missat denna diamant till serie, se den idag!

HQ