LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska

      Beslutsångest: Mario eller AssCreed imorgon?

      Det självklara valet var att köpa Mario imorgon, ett spel som jag sett fram emot länge. Sen så trillade recensionerna till AC: Origins in och jag har nu fått allvarlig beslutsångest.

      Assassins Creed gillade jag starkt ända fram till AC III där jag tycker serien tappade rejält och var i stort behov av förnyelse. Detta verkar vara just vad som hänt nu och det ser ut som att Ubisoft har lyckats förnya AC och på riktigt gjort en ny fräsch del i serien. Efter att ha läst Kims recension här på Gamereactor så gick hypen från noll till hundra, vilket känns jävligt roligt men samtidigt jobbigt då Mario släpps samma dag.

      Mario har jag som sagt sett fram emot länge men det känns nästan som jag kan vänta ett tag nu med tanke på AC och att jag har rätt mycket kvar att göra i Zelda (har ännu bara befriat elefanten och fågeln). Ändå vill jag gärna spela det men köper man Mario så kommer Zelda hamna i skymundan ett bra tag när det vankas Switch tror jag tyvärr.

      Imorgon åker jag hur som helst till Elgiganten och har jag inte bestämt mig innan jag går in i butiken vilket spel som ska inhandlas så kanske det hela slutar i katastrof och båda spel får bli med hem.

      Är det någon som går i samma tankar och beslutat hur du ska göra imorgon?

      HQ