Svenska
HQ
Varför?

Varför?

Skrivet av Vigaren den 20 oktober 2007 kl 07:36

I min förra blogg skrev jag om hur min dator krachade. Det var inte kul. Men nu sitter jag här.
Portal 64 %

HL:2 episode two 51 %

Team fortress 2 61%

Jävla skit. Det har varit ett lååångt dyngn. Igår (19 okt) åkte jag inte för att köpa Half-life2: The Orange Box. "Bästa spelerbjudandet i historien" står det på baksidan. Och jag håller med. Men varför?! VARFÖR?! Steam går självklart inte att installera....Så jag väntar i två timmar på att min granne Petter som exel på datorer. Han börjar jobba och jag är ljupt förtvivlad. Vid 11 (kom hem vid 5) så lyckas vi BÖRJA installationene av The Orange Box. Och det går ju bajs segt. Datorn stog på hela natten. Och så gick jag upp vid 7 för att kolla hur det har gått och självklart är det bara 60 % efter 7 timmar. *försöker räkna till tio, stannar vid 3, lyfter upp skärmen och hoppar på den*. Det kan jag ta. Meeen Steam svarar inte. Ok. Problemet är att jag ska åka bort på lördag efter middag bort från Orange Box och all lycka som jag har väntat på sen jag klarade episode1 för typ 2 årsen. Jag kommer slå ner nån på det tåget. . . . det kan jag nästan garantera. . .

HQ

Faaaaaaaaan!!!!

Skrivet av Vigaren den 2 oktober 2007 kl 20:12

Nu ska jag berätta om min höstragedi. En rast var jag och mina polare hemma hos mig. När vi skulle gå laddade Company of Heroes as segt så vi skulle bli försenade. Så när skrivbordet kom upp(men inte riktigt laddat klart) så stängde jag av på strömbrytaren. Sen när jag skulle starta datorn igen så var det ett fel med Windows och det fanns flera alternativ att välja. "Starta windows normalt" o.sv. Efter en dag så frågade jag min datorkunnige granne Peter som har fått smeknamnet Oraklet i min familj för han är så kunnig. Han började hålla på och knappa, och efter ett tag så löd han ord: Ajajaj!


Min hårddisk har krascat. Fan!!! Allt som jag har jobbat på i 1 och ½ år går upp i rök. Datorn håller nu på att "Formaterar" och då försvinner tydligen allt som jag har sparat. Inte bara spel, filmer och andra grejer så försvinner min älskvärda bild-dokumentation. Med min mobil har jag öst med kort för att dokumentera allt som händer för trevliga tillbakablickar i framtiden. Nu är allt borta. Puttsväck. Inget ät kvar. Nada. + att jag kommer hem från en usel skoldag. Inte bara allt detta utan minnet av en betydelsefull del av mitt liv

Nästa gång jag ska spela mitt ett av mina favoritspel Day of Defeat så måste jag ladda om alla banor, alla sparade Severs och när jag ska köra alla andra singelplayer spel som t.ex Half-life 2 så får jag börja om.


Jävla skitFan. Varför jag?!?!

Bungie har ett fenomen på sin meritlista

Bungie har ett fenomen på sin meritlista

Skrivet av Vigaren den 21 september 2007 kl 20:15

Jag har inte gilllat Halo-serierna så mycket.....(det kanske beror på att jag alldrig har haft en Xbox) Visst, jag har spelat det hos några kompisar nån gång, men......Endag då jag fick gamereactor under sommaren 07 så var det en artikel av Mäki som hette "Halo ett fenomen" tror jag. Förbaskat välskriven artikel asså, helt grym, jag fick reda på allt som jag skule ha viljat veta. Jag kan inte riktigt halndlingen så bra men jag vill skaffa Halo till min Pc. Petter recencerade ju Halo 2 till Pc fast då måste man ju ha Vista. FAN! Men nu två dagar innan Halo 3 recentionen släpps på GR sprängs jag av förväntningar! Nu finns det 5 spel jag längtar as mycket efter:


1. Crysis
2.Halo3
3.Portal
4.Team fortress 2
5.Half-life Episode 3

En annan sak är att väldigt många har som bild på GR nått från Halo. När jag skrev denna text så hadde jag en Avatar på Master Chief, som dansar. Sen ser jag massa andra bilder på Master Chief. Sen idag kommer det en nyhet på Gr där dom säger att Halo 3 recentionen kommer om två dagar.


Citerar Virre: "Det här är nog första gången nu gör en nyhet om en recension. Nu förstår alla hur stort Halo 3 verkligen är..

Det har jag just insett. Och som Jonas Mäki säger i sin blogg:

"Det har lett till en något märklig situation där Halo är Xbox och Xbox är Halo på ett sätt som saknar motstycke i konsolhistorien. Microsoft har låtit Bungie komma med synpunkter om hur handkontrollen ska designas för att Halo ska fungera optimalt, Bungie har kommit med synpunkter på hårdvaran när den konstruerades med Halo i åtanke och Xbox Live är helt byggt kring vad Bungie vill ha i Halo."

Gud var stort Halo är. Det är ett Fenomen

Half life 3

Half life 3

Skrivet av Vigaren den 10 augusti 2007 kl 23:04

Jag kollade på Brevlådan och hittade detta

"Half-Life 3, kommer det?
Vet ni om det kommer komma något Half-Life 3 eller kommer de fortsätta på episoderna?

Insänt av: jkpg
Svar
Valve ska väl göra en till episod som det låter... innan de gömmer sig igen i sex-sju år för att utveckla Half-Life 3.

Petter Hegevall"


-Fan,Fan,Fan skit. Jag som älskar Half-life pallar inte vänta 6-7 år!!! WTF.
Min dator kommer inte klara av det då.........
Får väl uppdatera för typ 10.000...
Fan.................................