Svenska
Blog

Tittieareback. *Gratis korv*

Tittie-are-back. Har sölat runt lite överallt och GR-City har förmultnat i min hjärna. Har varit upptagen med spel och fruntimmer men nu är jag tebakaka sörru.
Förlåt bre!

Var på releasegrejen på Wehhballen för CallOps (Kallops) och det var dödsmycket dårar där. Arga grabbar som slet och slemmade på dom små kidsen. Mycket arg-ighet i luften.

Var på en auktion för någon dag sedan helt randomly. Var ute kvällen innan och dansade och drack stark jättestark saft. Kom på tre nya dansmoves som jag döper till månlandaren, lottovinnaren och sängsmitaren. Vågar inte lära ut dom dock då det tar tid och mjuka leder för att kunna klara någon utav dom utan att bryta huvudet.

Auktionen iaf satt där jäsandes från gårdagens saft och kroppsviftande. Sitter där med världens största jacka och bara myser ner mig mellan två gamlingar så ropar någon -Akta vasen, eller något liknande. Jag trodde dom ropade -Akta gasen. Var så trött i hjärnan att jag trodde rummet skulle fyllas med gas och alla skulle kolavippen. Tog väll en 10sekunder innan jag hajade att det inte skulle gasa auktionshallen.

Farfar knata in i mitt rum och undrade vem jag bubblade med. Sa att jag snackar med folk på Xboxlive, såg på han att han inte haja. Förklarade mega-detaljerat men han hajade fortfarande inte. När vi satt vi middagen berätta han för farmor att jag pratar med ''gubbarna'' i spelet. Försökte att förklara ännu en gång men ICKE! Dom vill inte förstå.

Slut.

Tittieareback. *Gratis korv*

Arg grabb i mitten

HQ