Svenska
Blog
Äta snor

Äta snor

Ah precis.

Harrå Gr-City! Tänkte bara smeta upp en blogg här någonstans, typ där *pekar med långfingret, det missuppfattas och ni stänger ner sidan*
Ajdå

Satt på bussen igår....coool yeah. Sen iaf så såg jag en gubbe och jag visste att något ''fnissigt'' skulle ske då jag fick den där bubblande känslan i kistan, ungefär som min spider-sense.

Jag checkar in gubben en stund och helt plötsligt ser jag hans hand smyga upp mot snoken. Fingret är inne. Han få med sig en bobba ut, han svänger på huvudet för att kika om han är i en safe-zone. Han märker inte mig då jag gluttar mellan två stolar på den andra stolsraden och har en skruvad-backhand-vinkel.

Fingret åker in-ut på en tusendelsekund . När fingret kom ut vara det renslickat.

Jag förstår precis varför man käkar snor.. Den lilla adrenalinkicken av att någon ser, eller kanske kicken av att du vet du kan få någon cool sjukdom.

Blä.

Valsa runt i Stockholmstad på klädjakt i lördags hittade mig en näve med palltor.

Dom här grabbarna köpte jag .

2x Trånga jeans
1x Tissha med Conan barabaren
1x Jacka
1x Pjucks Vans.

Aah juste hon som pracka på mig jackan va stört dryg. Hon pushade som satan ..hon ba KÖP KÖP KÖÖÖP, hon sprang iväg och hämtade jackor som jag inte alls ville ha på mig, men ändå poff så stod jag där i ett ridtäcke.
Iaf jag löste det genom att gå ut ur affären. 1-0..Bitch!

Knata tillbaka en stund senare. För dom hade en jacka som stod där och posade alldeles sexy. Den skulle bli min. Jaja 1-1.


Slut.

HQ