Svenska

Pokémon Bank finns nu tillgängligt till just din 3DS!

Japp, nu är tjänsten här. Efter en dryg månads försening, (?), så är det hett efterlängtade Pokémon Bank äntligen här, och den ger dig möjlighet att transportera dina Pokémon från tidigare generationer till ditt Pokémon X eller Pokémon Y! Det kostar pengar, MEN om man blir medlem nu så får man prova på 30 dagar helt gratis utan bindningstid. Ganska grymt, och jag har under förmiddagen testat det hela och det fungerar galant!

Kommer du skaffa Pokémon Bank, eller har du tänkt att skippa det?

HQ
HQ

Krängde nyss en McBetty.......

..... och det var den bästa kampanjburgaren på donken hittills. Lätt. Mycket lök, simpel sås och härlig ost gjorde den till en fröjd att äta. Den var väldigt väl tillagad, så det kan jag väl berömma kökspersonalen på McDonald's vid Solnavägen för. Den slår i alla fall både McNip och särskilt McPetter enligt mig. Betyget blir 9/10.

Recension av McNip och McPetter

Efter att ha besökt mitt lokala Mcdonald's två gånger förra veckan och käkat två McNip menyer, stack jag igår iväg igen för att smaka redaktör Hegevalls skapelse. Efter att ha smakat båda, så önskar jag att McNip skulle stannat ett tag till. McNip är en nästintill perfekt burgare i mina ögon med sin härliga bacon (who doesn't love bacon, right?), den mustiga tomatsåsen och den krispiga rostade löken. McPetter i andra hand känns dåligt kombinerad. För det första fungerar inte paprika på en hamburgare. Aldrig. Jag återupprepar aldrig! Det ger hela hamburgaren en konstig smak och den blir bara mjuk och geggig. För det andra så tycker jag inte om såsen. Det som förstör den är gräslöken. Gräslök är helt enkelt inte gott, enligt mig.

Om jag skulle betygsätta de båda så skulle jag ge McNip en stark sjua, medan McPetter bara får en relativt svag femma. Jag hoppas på bättring nästa vecka, då mitt nästa donkenbesök kommer ske. För denna veckan klarar jag mig gott och väl med en kampanjburgare.