Svenska

Gangster kärlek!

Snart är det dags för Saints Row 2 att komma och underhålla oss här i Sverige som älskar springa runt och leka Gangster i 180, ser verkligen fram emot spelet. Saints Row 1 va ett underhållande spel från början till slut, kunde spendera timmar med "Mayhem" fast jag redan hade klarat av alla uppdrag, bara skjuta och få poliserna efter sig är hur grymt som helst. Nu kommer säkert ett par utav er tycka att GTA IV är bättre och kommer vara bättre än Saints Row 2 och tro mig, jag tycker om GTA IV förbaskat mkt men det är kul med lite variation ibland. GTA IV är en klass försig och samma med Saints Row 2, Saints Row 2 är mera leka runt (vilket jag gör i GTA också men inte lika mycket). På Fredag ska jag åka till Webhallen i Stockholm och hämta upp Saints Row 2 Collectors Edition och lira det i Co-op vilket jag tyckte dom borde ha haft i GTA IV där den andra spelar som Roman fast då skulle hela handligen blivit ändrad så det skulle nog inte vara så lyckat.

Gangster kärlek!

HQ

Jobb = Spel!

Det var på tiden man fick ett jobb, så nu kan man börja dra in pengar så man kan köpa ett spel då och då.

Här är listan med spel som ska köpas förr eller senare. Helst förr än senare.

1: Rock Band (Inklusive alla instrument)
2: Ninja Gaiden 2
3: Gears of War 2
4: Fallout 3
5: Fable 2
6: Soul Calibur IV
7: Too Human
8: Saints Row 2
9: Star Wars: The Force Unleashed
10: Final Fantasy XIII

Så klart finns det massor med mer spel som ska köpas som Live Arcade spelet Geometry Wars 2 och mer (Kommer ej på några namn i huvudet). Men som ni ser så ligger Rock Band först på plats och det står jag för, Ninja Gaiden 2 är ett utav spelen jag har väntat på mest utav alla dom fast de kommer 2:a pga att det är ett SP och inget MP, visst är GoW nog det bästa utav alla spelen som finns på listan men jag är mer kär i Ninjor som hugger av armar och ben av sina fiender än soldater och det är nog bättre än Rock Band men på många sätt är nog Rock Band ändå bättre än GoW.

Nu ska jag forsätta drömma om mitt nya jobb som dock inte har sån bra lön så det kommer ta en stund att få tag på spelen (som tur så har dom flesta inte släppts än) så det gör allt bättre.

Jobb = Spel!

Sök jobb för att få pengar, få pengar för att köpa spel, köp spel för att spela, spela för att det är kul, ha kul för det är bäst! Så sök jobb nu! :D

HQ

Harmonix mot Neversoft.

Guitar Hero 2 är det bästa Guitar Hero spelen, inte spelat 1:an dock, det är Harmonix som gjort 1:an och 2:an dock inte 3:an, det var Neversoft som gjorde 3:an och att gå från spel som Tony Hawk's Underground 2 till spel som Guitar Hero 3 kanske inte är det bästa dom har gjort. Harmonix har någonting som Neversoft inte har och det är bra musikaler.

Neversoft försökte imitera Harmonix genom att försöka göra ett Guitar Hero, och resultat blev inte så lyckat, samma noter i över en halv minut vilket gör att man tappar lusten att spela.

Harmonix har bra musikaler i sitt gäng som vet vad dom gör medans Neversoft har musikaler som dock inte vet vad dom gör, skillnaderna i Guitar Hero 2 och 3 är så klart spelkänslan mellan de 2 spelen och känslan skiljer sig ganska mycket.

Rock Band kommer bli grym, det är Harmonix som gör spelet, spelet kommer innehålla över 60 låtar, samt så finns det så klart tonvis med nerladdningsbara låtar, medans Guitar Hero har ca 50 låtar och för att spela de andra Guitar Hero låtarna så måste man byta spel mellan 2:an 3:an och Aerosmith medans på Rock Band så kommer man kunna lägga in sina låtar från Rock Band 1 på Hårddisken så man slipper byta skiva mellan Rock Band 1 och 2.

När Rock Band 2 kommerså kommer det finnas över 500 låtar (Rock Band 1 och Rock Band 2 tillsammans) och man kommer slippa byta skiva som sagt vilket underlättar allt och ger det ultimata Musik spelet. Samt kommer Guns N roses släppa ut en ny skiva (efter 15 år) och Rock Band 2 kommer ha en utav de låtarana "Guns N' Roses-"Shackler's Revenge"" och så kommer det ett helt Metallica album samt så kommer AC/DC för första gången låna ut sin egen musik med låten "Let There Be Rock".

Rock Band 1 släpps den 25 Juli här i Sverige (dock inte Norge, Finland eller Danmark), det tog ca 1 år för oss men nu kommer det och i den europeiska versionen kommer låtar som Die Toten Hosens låt Heir Kommt Alex samt 8 låtar till. Bara vänta på Harmonix mästerskap som släpps om 10 dagar.

Harmonix mot Neversoft.

Rock Band, kanske blir större än Guitar Hero eller kanske blir mindre men en sak är säker, Harmonix gör bra musik spel

Super Metroid

Super Metroid

Super Metroid är ett klassiskt gammlat spel som släpptes 1994 till Super Nintendo och 2007 till Virtual Console och det är ett spel som jag tycker att folk verkar ha glömt bort så jag tänkte ta och blogga lite om det spelet.

Super Metroid är det tredje Metroid spelet som släppts och jag tycker det är helt perfekt, grafiken är fortfarande är fortfarande snyggt och musiken är helt underbar och att spelet är i 2-D och inte i 3-D som Metroid Prime: Hunters eller Metroid Prime 3: Corruption, enligt mig så är Metroid inte densamma om det inte får njutas i 2-D som alla Metroid spel borde vara i. Kontrollerna är lätta och inte alls för avanserat och det hela flyter på utan problem och inte som Metroid Prime: Hunters som finns till DS där är det helt utom mänsklig möjlighet att kunna styra och skjuta samtidigt.

Jag klarade själv av Super Metroid idag och det är första gången jag har gjort det, har prövat att göra det flera gånger men det har aldrig funkat, det är påminner mig lite som Tomb Raider att man måste göra något för att komma vidare i spelet som att skaffa Hi-Jump Boots för att kunna hoppa den extra metern eller Gravity Suit för att kunna hoppa normalt under vattnet, och att inte tala på hur många items det finns att skaffa, öka antalet på raketerna eller bomberna samt skaffa uppgraderingar till ditt vanliga vapen.

Nu kommer mitt nästa projekt bli Zelda: A Link To The Past som då också släpptes till Super Nintendo men en blogg om den kommer när jag har klarat av det, eller rättare sagt om jag klarar av det, har aldrig gjort det förr men borde göra det nu eftersom jag klarade av Super Metroid.

För er alla som inte har prövat Super Metroid till Super Nintendo ta och gör det, skaffa det på något sätt och spela på, ni kommer inte ångra er.

Borde avrättas!

Just nu är det tidigt, så tidigt att fåglarna inte ens har börjat irritera folk och jag har fått lust att blogga om en sak som har gjort mig arg.

Igår läste jag på Expressen att en man, 27 år, dödade sin, 17 månader, dotter när hon drog ut sladden när han spelade Xbox (gissar på 360), han dunkade hennes huvud i väggen flera gånger och har nu dömts till 47 års fängelse.

Fyfan alltså! Han borde avrättas istället!

http://www.expressen.se/nyheter/1.1027932/slog-ihjal-sin-bebis-n
ar-hon-drog-ut-sladd-till-tv-spelet