Svenska

Var Bale bra som Batman?

Skrivet av stoffman94 den 27 november 2012 kl 22:29

Jag tror alla kan komma överens om att Nolans Batman-rullar var väldigt välgjorda. Gotham fick en mycket mer realistisk, allvarlig ton som definitivt gjorde Batman rättvisa.

Men, även om skurkarna är rent fenomenala i denna trilogi så känns skådisen bakom Bats ganska tråkig. För mig var Bale väldigt stel och känslolös. En ganska platt insats, helt enkel.

Vad tycker ni? Och vem vill ni ska bli nästa Batman?

HQ
HQ
Spelhistoria för en hundring

Spelhistoria för en hundring

Blocket och mammor som säljer spel är en bra kombination. Dem har ingen aning om värdet och är glada att bli av med allt "skräp". Tur som man har, hittar man en billig xbox-annons medan man slösurfar. Tog en titt, och såg efter några sekunders analys båda Halo och Halo 2 Limited Edition. Nu är dem mina. Visst, H2 saknar manual och ettan ser verkligen ut som en piratkopia, men både funkar på min 360. Priset för detta? En hundralapp. Om jag inte var utan sommarjobb hade jag nästan fått dåligt samvete.

Game, en riktig spelbutik?

Game, en riktig spelbutik?

Jag har under lång tid undvikit att handla på Game i Skellefteå, på en ganska viktig anledning: Deras priser är alltför dyra. Att kunna köpa samma spel på Elgiganten som en spelbutik 200 kr billigare gör ju att man inte så ofta besöker affären.

Men på senare tid har dem faktiskt skärpt sig. Senast förra veckans köp av ett nytt RE5 för 90kr, och dagens inköp av L.A. Noire som kostade 499, nypris, för medlemmar. Man kunde dessutom få tillbaka varenda krona om man bytte tillbaka det inom en vecka. Och som tillägg kunde man även köpa 800 msp för en femtilapp, eller Crysis 2 för 300 kr.

Nu är ju detta kanske inte så enormt, men det känns skönt att man inte måste hoppas att el-kedjorna får in spelen, utan faktiskt har en spelbutik för spelare, och inte bara för tanter som skickats dit med sina barns fusklappar.

Nä, nu är det hög tid för fredagshype. LA Noire, GR #85 och Coke Cherry. Kan det bli bättre?