Svenska
Blog
HQ

BESLUTSÅNGEST!

Tjabba blogg-vänner.

Jag står inför livets dilemma. Som vi alla en gång har upplevt måste jag välja mellan det vi alla älskar mest - att gamea, eller att fixa en present till ens tjej. Problemet är att hon tycker att jag tar spelen mer seriöst än henne, men samtidigt har jag lite snålt med cash. Så jag måste välja vad jag ska använda pengarna till. Antingen köper jag en present till henne eller så fortsätter jag med det jag älskar och köper nyaste star wars.

Hjälp mig bloggen!

HQ

Sverigedemokraterna dödar Sverige

Har läst artiklar från olika högerextrema sidor som till exempel Avpixlat.info och vissa trådar på flashback och ser hur SD delvis lyckats skapa sig en klunga lojala följare. Det som pratas varmast om i dessa trådar är hur man bör få bort alla dessa "ovälkommna" invandrare och utlänningar. Dessutom har de även gått till angrepp mot olika feministiska rörelser och hånar och förolämpar fritt.

Denna typ av kollektiva hat har inte funnits i Sverige innan SD fick sin del av kakan. De har förvånansvärt effektiv lyckats roffa åt sig var 20e röst hos väljarna. Men det är just på nätet som SD gör som störst skada. Det bildas små klickar av människor med verklighetsfrånvänd immigrationssyn och hatkänslor. Förr eller senare kommer detta leda till aktion.

Jag hoppas att ni som läser detta kan intyga att även ni kan se detta framtidsscenario där dessa hatkänslor blir allt mer märkbara.

Som tidigare sagt har just denna typ av hatiska klickbildning aldrig tidigare funnits i Sverige och med tiden riskerar det att sudda ut just det som är Sverige.

Demokrati
Lika värde
Gemenskap

Jag tycker att Sverige är bra som det är, vi behöver inga högerextremister som bestämmer att Gunnar är bättre än Mustafa.
Med tanke på Europas historia sedan 1939 tycker jag att det är konstigt att ett parti som SD får fritt spelrum

Vad tycker ni?

StockholmCity1337

För Sverige i... TIDEN????

Har fått höra om händelserna angående kungen vid drottningholm idag. Det känns som att vår gode Kung (?) Carl Gustav XVI har fått tillräckligt många förlåtelser och ursäkter. Jag kan lista upp ett gäng sådana situationer.

1. Behärskar inte svensk gramatik fullt ut
(dyslexi)

2. Passiv

3. Otrogenhetsaffären mot drottning Silvia

4. Kungabröllop för miljontals kronor i skattekapital

Jag tycker att denne kung borde ställas till svars för slarvigheten trots att han är statschef och ikon. Visserligen kanske han inte blir straffad men han borde åtminstone officiellt be om ursäkt för sina tabbar istället för att passivt ignorera och slingra sig från medias utpekningar.

Vad tycker ni?

Gokväll / StockholmCity1337