Svenska
Detta måste bli verklighet

Detta måste bli verklighet

Skrivet av sparx den 4 april 2019 kl 13:54

Var lite sen på gröten, sisådär två veckor efter. Men för några dagar sedan fick jag nys på en prototyp-trailer som fullkomligt sprudlade av allt det där som får peach-håret på mina arma skinkor att resa sig. En tanke om ett spel som på pappret inte känns särskilt originellt men fortfarande briljerar rent estetiskt. Indiespelet "Little Devil Inside" gav mig samma effekt och är något jag längtat att få sätta tänderna i sen första gången jag fick glutta på dess kickstartertrailer.

Denna gången har ursprungligen 6 spelmakare lyckats samlat ihop alla sina yttersta referenser och skapat en magisk värld som väcker tankar till Zelda: BOTW, SotC, H:ZD, Monster Hunter, Nausicaä, Mononoke och Harvest Moon. En salig mix som tillsammans kan bli receptet för ett redigt projekt.

Personligen är jag inte mycket för dessa typer av äventyr alltid, det krävs en del (och rätt tidpunkt) för att jag ska bli oerhört intresserad. Men i det här fallet så funkade allting bara. Grafiken, stämningen, karaktärerna, vilda fantasiväsen, upplägget och framförallt musiken. Nu gäller det såklart att det ska funka också, samt att storyn knyter ihop säcken. Med kraften av Unreal Engine 4 kan mycket hända!

Se prototyp-trailern för 'Towers' nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=RpW-q23nzFY

HQ