Svenska
-Tipsa mig om bra Arcade-lir!!

-Tipsa mig om bra Arcade-lir!!

Skrivet av Sonicman den 11 maj 2013 kl 14:27

Oj, det var ett bra tag sen sist man bloggade här på siten! Tänkte inte börja dra någon "i'm back on track blogg", utan ville bara skriva en enkel hjälpblogg!

Nu är det så att jag införskaffat mig 800 microsoft points till Xbox Live, och har ingen aning om vad man ska lägga vantarna på. Har en sådan fruktansvärd beslutsångest då det kommer till olika saker och ting. Var först säker på att jag ville ha DLC till ett spel, men ändrade mig. Senaste bra köpet jag gjorde på Xbox Live då det rör sig om Arcade spel, måste nog ha varit Castle crashers som underhöll riktigt länge. Har dessutom redan sedan tidigare skaffat Sonic the hedgehog 1,2,3, Sonic & knuckles och Sonic CD, samt så äger jag Limbo och Battlefield 1943.

Det finns mängder ju av spel att välja och vraka bland, och jag vet inte riktigt om man borde satsa på två lir för 400/st eller ett för 800mp. Jag gillar lite utav varje spelgenre, så har inga större krav på det planet. Retro eller nyare, vilket som för min del. Så nu ber jag om er hjälp, fellow gamereactormedlemmar! Ge mig tips på bra lir som fallit er i smaken. Jag är övertygad om att många av er kan ett och annat om vad som är värt att inhandla!


Castle crashers, bara ett utav den stora skaran lir som går att finna på marketplace

HQ

Ha en riktigt skön Jul!

Skrivet av Sonicman den 24 december 2011 kl 15:07

Och så har dagen kommit! Idag är det Julafton, December månadens höjdpunkt. En dag som många vuxna och barn glädjs åt. En dag då man samlas med nära och kära och har det jävligt mysigt!

Det känns härligt att Julen återigen är här! För mig känns det som att dagen knappt börjat. Julstämning är underbar, imorse klädde man äntligen granen tillsammans med familjen. Julpynt finner man överallt runtomkring i huset. Julmusik är inget som jag brukar höra på så värst mycket, föredrar att lyssna på mina vanliga favoritlåtar även under den här tiden. Det märks även tydligt här på Gamereactor att julstämning råder, måste försöka ordna ihop en julavatar innan dagens slut.. Något som sänker den suveräna julkänslan rätt mycket är ju ändå att snön inte infinner sig. Brukar ju vara otroligt mysigt när den vita julsnön finns att betrakta genom fönstret på Julafton. Men förhoppningsvis så sabbar inte det faktum att snön inte kommit alltför mycket av dagen.

Inom kort ska man väl antagligen se på Kalle ankas jul ännu en gång. Ska försöka att följa hela programet, trots att det dyker upp en handfull delar som man helt enkelt tröttnat på efter flera år. Men någonting måste man ju titta på. Riktigt kul är ju också att det visas en massa julaktiga filmer på Tv inder dem här dagarna. Fast igår skippade man julfilmerna och såg på The Lord of the Rings: Return of the king och senare Scarface. But hey, that's an exception!

Ser framemot den oerhört goda julmaten och paketöppningen också! Det ska bli spännande att få se ifall man varit snäll eller stygg i år. Hoppas att jag åtminstone får en eller två saker av de prylarna jag skrev ner på listan! Och som vanligt dyker Farmor och farfar upp och tillbringar Julen med oss, viket uppskattas rejält! Tror nog att detta helt klart blir ännu en skön Julafton att vara med om!

Och så ska jag väl självklart önska er alla här på Gr en Riktigt God Jul! Ha det trevligt och njut av allt grymt dagen har att erbjuda!

Ha en riktigt skön Jul!

God fucking Jul allihop!!

HQ

Sweet! Sonic Generations!!

Skrivet av Sonicman den 7 november 2011 kl 18:08

Vad mer kan förgylla dagen då man kommer hem efter en riktigt lyckad praodag på Marabou. Jo, äntligen har jag fått lägga vantarna på Sonic Generations! Jag har längtat efter spelet enormt, sen jag för första gången fick nys om det. Idéen kändes egentligen rätt uppenbar, trots att man själv inte hade tänkt på det. Jag gillade konceptet rejält. Vår favvo igelkott Sonic the hedgehog löper fortare än någonsin (igen)! Men denna gång är det inte bara en Sonic, utan två! Den klassiska versionen samt den moderna. Och Sonic Generations är ju ett spel som firar hans 20:nde födelsedag. Och själva upplägget består ju av banor och bossar vi upplevt med Sonic genom hans 20 år som världens snabbaste igelkott!

Jag hade ytterst stora förväntingar på spelet. Det verkade helt fantastiskt. Grafiken såg ursnygg ut, designen var underbar, banorna såg fartfyllda och välgjorda ut och bossfighterna såg ut att vara grymma! Spelet kommer utan tvekan att överrösa mig med stora mängder nostalgi. Nostalgi som verkligen kommer att kännas bra. Trots att jag önskar att mängden banor hade varit mycket större, eftersom att jag fruktar att spelet kommer att vara alldeles för kort (i och med dem 9 banor det innefattar), så ser jag i alla fall med god min på banorna som valts in. Kanske inte alla mina absoluta favoriter, men ändå en ypperligt härlig skara! Jag tror även att spelet med tur, förmodligen kommer ha ett stort omspelningsvärde hos mig! Jag är ju trots allt ett enormt sonicfan! Musiken verkar oerhört grym! Massor med schyssta remixes på gamla jävligt sköna låtar från Sonics diverse äventyr. Förutom i banorna så finner man dessutom en hel drös med nostalgi på det planet också såklart!
Jag har ju även hört talas om att det ska släppas en Dlc bana till spelet någon tid senare. Casino night, om jag inte misstar mig. Fast jag hoppas innerligt på ytterligare dlc banor. Fast då inte uppdelade i för många packs.

Allt som allt så ser Sonic generations ut att vara en genommysig nostalgitripp med min favvo igelkott! Banorna, musiken, designen, bossarna, tempot, Sonic, allt ser bara så väldans bra ut! Jag ser verkligen framemot att få lira spelet, som ska skänka oss delar av Sonics både fantastiska respektive dåliga karriär! Den charmige igelkotten, dubbelt upp! Här ska det springas som fan! Det är väl fan inte en jävla joggingtur heller!

Sweet! Sonic Generations!!

Long time no see!

Gears of war 3 har äntligen anlänt!

Skrivet av Sonicman den 20 september 2011 kl 16:18

Fuck yeah! Efter en lång tids väntan är den slutgiltiga delen på Marcus och gängets strid mot Locust-skiten äntligen här!

Hämtade naturligtvis ut mitt exemplar av spelet idag. Hade bokat limited edition, som skulle innehålla en del smaskiga extra prylar. Jag vart otroligt glad över att se spelet som snart skulle vara mitt. Som en ytterligare bonus, fick jag köpa Need for speed: hot pursuit för endast 99kr tillsammans med Gears of war 3 då. Jag har varit oerhört intresserad av Hot pursuit, enda sedan första gången jag hörde om det. Så det blev ett riktigt grymt kap!

Alldeles strax ska den snyggt packeterade Limited utgåvan varsamt öppnas upp. Jag har skyhöga förväntningar på den avslutande delen i trilogin! Grafiken ser löjligt vacker ut, och är utsmyckad med läckra detaljer. Gameplayen ser bara makalöst underhållande ut. Musiken lär vara episk i detta sammanhang också. Och den överdrivna macho attityden som vi älskar finns förhoppningsvis med. Och storyn ska bli oerhört intressant att få uppleva. Undra just hur den nye Carmines öde kommer att se ut. Gears of war 3 ser i sin helhet ut som ett grymt slaktkalas som ingen vill missa!

Jag ser framemot att få lira Horde 2.0 läget, som ser galet kul ut. Förbättringar har laggts till, såsom massvis med härliga fällor, bossar var tionde rond och andra nyttiga feautures. Beast mode kommer definitivt också bli spännande att få lira. Tanken på att få smiska Cog-soldater låter väldigt lockande som omväxling. Multiplayern ser fullkomligt helskön ut, och jag kommer att spendera mängder av timmar på att sparka skiten ur vänner och människor runt om i världen online.

Gears of War 3 ser som sagt ut att bjuda på ren och blodig udnerhållning i toppklass! Jag vet redan på förhand, att spelet absolut inte kommer att bli en besvikelse. Locust fanskapen ska minsann få smaka på våldsam brutalitet. Lambentsen ska naturligtvis också plågas! Lancerna ska ljuda ännu en gång! Och en jävla massa blod ska spillas!

Den avslutande striden är slutligen här! Marcus och hans galna gäng ska återigen svära, såga, skrika, bråka och kämpa in i det sista! På med bandanan, låt macho attityden glänsa, spänn dem enorma musklerna, se till att svära mycket, släpp lös din vrede och kicka igång Lancern för ännu en omgång! För Gears of War 3 har äntligen anlänt! Slakten kan börja!

Gears of war 3 har äntligen anlänt!

Get ready for the worst you fucking Locust shits!

Ännu ett Sommarlov gick mot sitt slut...

Skrivet av Sonicman den 23 augusti 2011 kl 23:06

Iförrgår blev sommarlovet 2011 ett minne blott. Ännu ett satans underbart sommarlov hade passerat, och mycket hade man hunnit göra under den tiden. Som tur, var det under ett flertal partier bara fint väder. Regnet dök självklart upp till och från det med. Denna sommar har jag sysslat med lite av det vanliga. Badat ute i solen, halsat ohälsosamma mängder Coca-cola, besökt härliga platser, umgåtts med kära vänner och bara slappat och njutigt av den välförtjänta ledigheten. I år fick jag för första gången någonsin se mitt favorit band Linkin Park uppträdda i Globen. Det var en fantastiskt upplevelse, älskar detta bands musik så oerhört! Jag besökte: Halmstad ( en trevlig och fin plats jag aldrig tdigare vistats på), det underbara Dalarna och även Åland! Och nu har jag på allvar insett hur dålig Euron är. Åtminstone i Åland, var den katastrofalt usel! Gick även på The Voice i år också! Sommarlovet 2011 blev ännu ett lyckat och välspenderat sommarlov att minnas!

Igår kickade skolan igång för ännu ett läsår och en hösttermin. Såg inte framemot med en sådär särskilt positiv inställning, fast visst hade man längtat litegrann. Som vanligt hade nya lärare anställts, börjar bli tradition nu på senare dar. Fick ännu en gång träffa mina klasskamrater, som jag återigen ska studera och föra oväsen med i skollokalerna. Den lilla skaran elever som går i min skola tycks ha växt till en liten bit, men då menar jag en väldigt liten bit alltså. I år blir det måhända tuffare tag inom lärandet. Har dock hört från många att 9:an ska vara mycket lättare att handskas med än vad åttan var. I år får jag äntligen reda på ifall det påståendet stämmer, ännu är det fortfarande en myt för mig.

Japp, sista läsåret innan gymnasiet nu! Igår började jag nionde klass, ett ynka jävla år till på mitt lilla ruckel till skola. Jag väntar mig prövningar och stress som vanligt, nått man vänjer sig vid efter att ha upplevt det ett par smärre gånger. Jag tänker defintivt satsa stort på hösterminens slutbetyg, eftersom att dem spelar en riktigt viktig och avgörande roll. För att dessa betyg leder en vidare in i framtiden. Gymnasieval är fortfarande en oerhört frustrerande punkt för mig att reflektera kring. Jag vill inte ens tänka på det, men frågan återkommer vid särskilda tillfällen. För det mesta i skolan, gillar inte när klasskamraterna börjar snacka om det. Såklart de får göra som de vill, men jag blir bara trött på att höra allt tjat om gymnasiet.

När man var liten kändes det alltid så lätt, det var så satans lätt att forma en framtidsuppfattning om vad man ville bli. Man spottade bara ur sig orden, och sa vad man ville bli. Jag sa alltid att jag vill bli en framgångsrik konstnär! Jag älskar att rita, men har på senaste tiden varit förfärligt frånvarande. Min passion för tecknandet är inte lika starkt som förr, och jag saknar all fantasi som jag en gång i tiden behärskade. Jag hoppas att intresset väcks upp inom en inte alltför avlägsen framtid. Ah sorry, kom visst lite av mig. Poängen är den att jag kunde hålla mig fast vid konstnärsdrömmen enda tills Gymnasieskiten drogs upp för första gången. Då blev jag lite frustrerad, och tänkte att det finns ju mängder av olika slags möjligheter för vad man kan bli.

Konsten kanske inte var vad jag i huvusak var lämpad för, dessutom är det en riktigt lång och svår väg att gå för att ens komma i närheten av dem kunskaper och skickligheter som en konstnär besitter. Även en vän till mig rackade ner en aning på min konstnärsambition, hon sa till mig: ''Att vara konstnär inte var direkt ett yrke, utan mer en fritidshobby''. Och där sprack bubblan. Då kändes allt meningslöst. Men jag hade ju redan tidigare börjat fundera på vad jag skulle vilja plugga till, istället för konstnär. Dessutom så lät det inte heller helt dumt att syssla med konst på fritiden. Jag har fortfarande inte klurat ett svar på detta problem. Och tiden börjar bli knapp, snart är det dags att välja. Och jag känner en olidlig stress över hela sammanhanget...

Men allt är inte skit p.g.a sommarlovet tog slut. Igår började säsongens första träning inom basketen! Och jag kände en ofantlig lycka över att återigen få lira basket, efter att praktiskt taget inte ha övat samt spelat ett dugg under sommarlovet. Vilket jag djupt ångrar. Kondisen har förmodligen försämrats sedan sist, så nu gäller det att ta i med nya tag framöver! Jag ska försöka träna så mycket basket jag bara kan. Jag behöver definitvt utvecklas ytterligare nu.

Vad det gäller Gamereactor, så ska jag försöka logga in så ofta det bara går. Skolgången kommer uppenbarligen minska min aktivitet, eftersom att en hel del läxor och prov kommer att ta sin del av min tid och uppmärksamhet. Jag siktar även på att börja blogga mera, och försöka slänga in en och en annan recension då och då! I höst utkommer även sjukt många toppenspel som måste skaffas. Lira tv-spel kommer jag såklart fortsätta med!

Som sagt, sommarlovet är över, skolan har bara börjat! Jag tänker ge mitt allt i 9:an! Det kommer utan tvekan bli en slitsam period. Men året lär ju ha massvis med kul att bjuda på också! Sommarlovet 2012, just you wait!

Ännu ett Sommarlov gick mot sitt slut...

Minst sagt... Men vissa saker måste man tvunget nog ta itu med!